Patria Bank oferă finanțări pentru muncile agricole prin creditul APIA

Patria Bank oferă finanțări pentru muncile agricole prin creditul APIA

Începând din luna iunie, Patria Bank oferă finanțare pentru muncile agricole prin semnarea parteneriatului cu Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru schemele de sprijin implementate de APIA în Campania 2018 (Schema de plată unică pe suprafața – SAPS și Măsuri delegate din Programul Național de dezvoltare rurală-PNDR).

Prin acest parteneriat, Patria Bank ofera lucrătorilor agricoli posibilitatea de a obține în avans până la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA. Pentru că fermele au ritmul lor, cu nevoi ce trebuie acoperite imediat, finantarea oferită de Patria Bank este simplă și rapidă pentru agricultori: vine fără drumuri la bancă –  agroconsilierul Patria Bank se deplasează în fermele clienților pentru a întocmi dosarul și a semna actele – documentația este simplificată, rambursarea se face automat în momentul încasării subvenției; în plus, nu sunt necesare garanții sau contribuție proprie din partea clienților,

„Ca în fiecare an suntem alături de agricultori prin creditul de scontare APIA. Pentru noi este o prioritate de business și o dorință de a pune umărul la dezvoltarea agriculturii din România. În orice fermă lucrurile trebuie rezolvate atunci când e timpul lor, iar creditul APIA rezolvă fluxul financiar al oricărei afaceri agricole. Anul trecut creditele de acest tip au reprezentat 21% din totalul creditelor Agro oferite de Patria Bank. Avem toată încrederea că anul acesta vom reuși să sprijinim și mai mulți agricultori”, a declarat Bogdan Alexandrescu, coordonator departament Agro, Patria Bank.

Pe lângă creditul APIA, agricultorii pot găsi sprijin financiar prin soluțiile specifice de finanțare Agro puse la dispoziție de Patria: credite fără garanții, credite pentru capital de lucru cu rambursare sezonieră, credite pentru investiții și pentru achiziție de terenuri agricole și credite pentru implementarea proiectelor cu fonduri europene sau depozite în RON cu termene flexibile pentru ca agricultorii sa poată obține venituri maxime din disponibilitățile temporare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL