Brașoveanca Raluca Crișan a preluat conducerea Ceetrus România (fosta Immochan)

0
6986

Tatian Diaconu, executivul care a ocupat în ultimii șase ani poziţia de CEO al dezvoltatorului imobiliar Immochan România (devenit, din iunie 2018, Ceetrus România) a preluat rolul de international development leader al Ceetrus în Lille, Franţa, începând cu această lună.

În locul lui, la conducerea operaţiunilor Ceetrus din România a venit brașoveanca Raluca Crişan (foto), fostul director de marketing al Immochan, care a fost, din toamna anului 2017, directorul de comunicare al grupului Immochan/ Ceetrus, fiind relocată în Franţa, scrie zf.ro. Ea a revenit în țară ca CEO al companiei.

În România, Raluca Crişan a lucrat timp de patru ani pentru Immochan, unde a fost promovată în funcţia de director de marketing, după ce a venit în companie iniţial pe poziţia de responsabil de marketing. Ea a mai lucrat în Franţa timp de şapte ani în trecut, între 2006 şi 2013, pentru compania de măsurare a gradului de satisfacţie a clienţilor Qualimetrie.

Tatian Diaconu (41 de ani) a condus din 2012 Immochan România, divizia imobiliară a retailerului francez Auchan, fiind responsabil de activitatea a 23 de centre comerciale.

Cariera sa a avut un parcurs spectaculos, lucrând în Decathlon, Bricostore şi Immochan, iar în două momente cheie ale carierei sale i s-a spus „E perfect. Dă-i bătaie!“, astfel că acum foloseşte această expresie adeseori când oamenii din echipă îi prezintă idei şi proiecte, scrie revista Business Magazin.

Diaconu a renunţat la cei 12 ani pe care i-a investit pentru o carieră în armată şi şi-a reluat studiile în Franţa la 26 de ani, deşi absolvise Academia Militară în România. La interviul de angajare ca vânzător part-time într-un magazin Decathlon dintr-un oraş francez, el a anunţat că în cinci ani va ajunge director general al filialei din România. Deşi declaraţia sa părea nebunească, parcursul carierei sale a urmat întocmai proiecţia de la acel moment.

După ce cariera „l-a purtat“ prin Decathlon şi Bricostore, Diaconu a devenit şeful Immochan România în 2012, iar în „foaia de parcurs“ primită de la strategii de la Paris, „scrie că în trei ani voi avea o echipă de opt oameni şi un portofoliu de trei centre comerciale“, spune uşor amuzat Tatian Diaconu, un manager jovial şi energic, de altminteri pasionat de sport în viaţa privată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here