Luado Chocolate are 7 ani de acasă…

Luado Chocolate are 7 ani de acasă…

Cu ambiție și deseori cu încăpățânare, cu pasiune pentru bun gust și calitate și cu mult drag pentru cei care ne înconjoară și ne susțin, am trecut prin anii aceștia așa cum trece orice copil către adolescență.

Cu întrebări și dorința de cunoaștere, cu frământări, cu nebunii și schimbări inopinante, am rămas fideli principiilor și valorilor cu care am început. La fel de curați în ceea ce facem, la fel de puțin comerciali și la fel de înclinați în primul rând către bucuria de a vedea zâmbete de satisfacție pe chipurile celor care ne calcă pragul, fie și în detrimentul unui profit redus.

Astăzi suntem o echipă. Dar nu din cea care se propovăduiește pe la team buildinguri. Suntem o echipă pur românească ca zâmbete și trăiri, vulcanică și efervescentă, inovatoare si vibrantă. Și da, am infuzat prin toți porii și ceva ADN belgian, japonez si german când vine vorba despre calitate. Pentru că am înțeles că lucrurile bune și frumoase din viață, se împlinesc atunci când munca devine o plăcere de zi cu zi iar pasiunea și sentimentul de fericire tronează confortabil în fața câștigului material.

Noi credem că suntem printre puținii romantici care visează că soarele răsare în fiecare zi în laboratorul Luado și ne luminează calea indiferent de norii de afară.

Alina, Klara, Cristina, Nuți, Mirela, Ema, Elena, Costi și Dorian suntem astăzi parte din aceleași valori pe care o să le vedeți și mâine și poimâine și atâta timp cât o să avem prieteni, amici, colegi si necunoscuți cu care să împărtașim pasiunea noastră pentru frumos și sănătos.

Gata cu copilăria. Începem o altă etapă la care vă invităm să ne rămâneți alături, pentru că nu veți regreta 🙂

La mulți ani tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL