MOTIVUL pentru care a fost oprită producţia la cea mai mare fabrică de cremă Nutella de ciocolată

0
331
SAN FRANCISCO, CA - AUGUST 18: Jars of Nutella are displayed on a shelf at a market on August 18, 2014 in San Francisco, California. The threat of a Nutella shortage is looming after a March frost in Turkey destroyed nearly 70 percent of the hazelnut crops, the main ingredient in the popular chocolate spread. Turkey is the largest producer of hazelnuts in the world. Justin Sullivan/Getty Images/AFP

Producătorul de dulciuri italian Ferrero a anunţat că a oprit, temporar, producţia la cea mai mare fabrică de cremă de ciocolată Nutella, aflată în Franţa, din cauza unor probleme de calitate care au fost descoperite marţi, transmite Reuters.

Fabrica, care produce o treime din borcanele de Nutella vîndute în lume, este amplasată în Normandia. Marţi, „după analizarea unor teste de calitate efectuate la fabrica din Villers-Ecalles, am descoperit un defect de calitate la un produse utilizat în fabricarea Nutella şi Kinder Bueno”, a informat Ferrero într-un comunicat de presă.

Compania a precizat că oprirea temporară a producţiei permite efectuarea unor investigaţii suplimentare. „Pentru moment, putem afirma că niciunul din produsele noastre care se află în prezent pe piaţă nu este afectat de această situaţie, iar livrările către clienţii noştri continuă fără întrerupere”, a precizat compania.

Grupul spune că va lua măsurile care se impun după ce rezultatele investigaţiilor vor fi cunoscute, la finele săptămânii.

Sursa: Medifax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here