Cele mai bune telefoane rezistente și indestructibile

Cele mai bune telefoane rezistente și indestructibile

Telefoanele rezistente sunt utile pentru cei care sunt mai stângaci sau riscă să scape smartphone-ul și să-l spargă. Am făcut o listă cu telefoane pentru toți.

Smartphone-urile rezistente au materiale speciale din care sunt create, rame de cauciuc și caracteristici care le face mai utile pentru cei care le scapă des. De asemenea, sunt bune pentru bătrâni, dar și cei care lucrează în construcții.

Telefoanele rezistente sunt bune chiar dacă sunt scăpate în apă sau sunt expuse la praf. Cu toate acestea, renunță la unele caracteristici mai premium, precum camera foto mai bună.

AGM A8 este un telefon entry-level pentru cei care nu vor să-și facă griji. Are o ramă de cauciuc rezistent, dar și caracteristici bune în rest, cum ar fi bateria de 4.000 de miliamperi. Camera foto este de 13 megapixeli, iar sistemul de operare e Android Nougat. Procesorul e Snapdragon 410, dar care asigură performanțe decente. Îl găsești aici.

GoClever Quantum 3550 este un telefon care arată și bine, pentru că are o ramă de culoare galbenă care-l face mai viu. Are incorporat un sistem de navigație Glonass, pe lângă cel GPS, fiind potrivit pentru cei care pleacă în aventuri. Din păcate, are doar Android 5 Lollipop și 2 GB de RAM, așa că e un telefon slab la nivel de performanțe, dar bun ca rezervă de drum lung. Îl cumperi de aici.

Caterpillar produce vehicule pentru construcții și alte accesorii, iar telefoanele lor inteligente sunt făcute pentru cei care vor să le ia în orice context. Telefoanele rezistente Caterpillar S60 au o opțiune clară pentru cei din construcții sau instalații, adică o cameră Flir incorporată, care are imagistică termică. E rezistent la căderi de la 180 de centimetri și îl găsești aici.

Doogee S60 e un telefon chinezesc care arată ca și cum ar fi fost scos din seria Mad Max. Are un spate din metal, foarte spectaculos de altfel, o cameră foto de 21 de megapixeli, 6 GB de RAM și 64 de GB de stocare. E un smartphone rezistent care nu dezamăgește la caracteristici tehnice. În plus, bateria are 5.580 de miliamperi. Surprinzător, se încarcă wireless, așa că poți să-l iei și la birou. Îl cumperi la un preț bun de aici.

Ulefone Armor II arată ca un Samsung înconjurat de o carcasă de protecție și e rezistent la apă și la praf. Are un ecran de 5 inci Full HD, 6 GB de memorie RAM și 64 de GB de stocare. Poți să-ți setezi un număr de SOS în caz că ești în pericol. Când ai probleme, apasă butonul fizic de SOS și apelul se face automat. E bun dacă ești pe munte și ai mâinile înghețate. Îl cumperi de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL