Deszăpezirea și salubrizarea orașului, scoase la licitație de Primăria Brașov

Deszăpezirea și salubrizarea orașului, scoase la licitație de Primăria Brașov

Marţi a fost publicat anunţul de participare privind ,,Delegarea serviciilor de salubrizare şi deszăpezire a căilor publice din Municipiul Braşov”.

Obiectul acestei proceduri este de a încheia un acord-cadru, pentru o perioadă de 4 ani, pentru asigurarea serviciilor de salubrizare şi deszăpezire, respectiv: servicii de măturat, spălat, stropit, întreţinere a căilor publice şi cosit, greblat şi întreţinerea curăţeniei în zonele verzi, precum şi combaterea înzăpezirii, combaterea poleiului, activităţi de deszăpezire, de îndepărtare a zăpezii, de prevenire a înzăpezirii şi de prevenire a producerii poleiului. Acordul-cadru se va încheia cu maxim 4 operatori economici.

„În cursul zilei de astăzi a fost postat anunţul privind licitaţia pentru asigurarea salubrizării şi deszăpezirii domeniului public, iar la începutul lunii martie vom avea deschiderea ofertelor. Am ales varianta acordului-cadru deoarece ne oferă, pe parcursul celor 4 ani, posibilitatea de a controla mai bine serviciile şi a le adapta în funcţie de necesităţi. Sper să finalizăm cât mai repede această procedură şi, dacă este posibil, să începem activitatea de salubrizare în baza noilor contracte încă din trimestrul II“, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.

Fișa tehnică:

  • Termen limită pentru depunerea ofertelor: 05.03.2018;
  • Tipul procedurii: licitaţie deschisă;
  • Valoarea estimată a contractului, pentru 4 ani, pentru cele două loturi: între 44.047.948,8  si  176.191.795,22 lei, fără TVA.
  • Criterii de evaluare: preţul cel mai mic;
  • Împărţire pe loturi: două loturi;

Sectorul 1 cuprinde cartierele: Noua, Astra, Scriitorilor, Răcădău, Centru, Şchei şi Poiana Braşov,

Sectorul 2 cuprinde cartierele: Timiş-Triaj, Craiter, Gării, Tractorul, Bartolomeu, Stupini, Braşovul Vechi, Florilor.

Delimitarea celor 2 sectoare se face de către străzile: Zizinului, Toamnei, Mihail Kogălniceanu, Iuliu Maniu, Nicolae Iorga, Lungă, Şirul Livezii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL