Brasov Business Brunch – eveniment de succes, marca ProAfaceri

Brasov Business Brunch – eveniment de succes, marca ProAfaceri

Comunitatea brasoveana de afaceri a fost prezenta la un nou proiect marca ProAfaceri Brasov: este vorba de un eveniment util si interesant: BBB – Brasov Business Brunch
Brunch-ul reprezintă masa celor care iubesc somnul de dimineata şi aleg, macar in weekend, sa nu se trezesca pentru micul dejun.

Pe de alta parte se asociaza deseori cu masa de pranz pentru ca este destul de consistent. Brunch-ul este, de fapt, o combinaţie intre micul dejun şi pranz. Termenul provine din fuziunea cuvintelor englezeşti „breakfast” (micul dejun) şi „lunch” (masa de pranz). Spre deosebire de micul dejun, la brunch consumul de alcool este acceptat social. Brunch-ul este un concept aparut în Marea Britanie, la sfarsitul secolului XIX şi are loc, de regula, duminica. Intervalul orar în care se serveşte brunch-ul este 11.00-15.00.

Au fost prezenti la eveniment oameni de afaceri, parteneri financiari, parteneri media insotiti de familie sau prieteni care s-au simtit foarte bine si totodata bucurosi de dinamizarea mediului de afaceri local si regional.

Sesiuni de networking, momente artistice si un meniu rafinat au facut din eveniment un mediu propice pentru initierea unor colaborari de business benefice dezvoltarii propriilor afaceri.

Evenimentul s-a adresat antreprenorilor cu sau fara experienta, freelancerilor, angajatilor, persoanelor care lucreaza in domeniul resurselor umane, managerilor, ex-patilor, dar si tuturor celor sunt interesati si pasionati de afaceri (business wanna-bee), de dezvoltarea unor noi parteneriate si ideea unui Brasov prosper.

Ce castigi daca participi?
1. Intalnesti antreprenori de succes locali, regionali si nationali
2. Oportunitati de afaceri imediate
3. Business networking real

Ce pierzi daca nu vii?
1. Un eveniment de business brunch PRO Afaceri Brasov.
2. Oportunitatea de a interactiona cu oameni de afaceri.
3. Un mediu antreprenorial pentru dezvoltarea afacerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL