Este oficial: Signature Real Estate a intrat în faliment

Este oficial: Signature Real Estate a intrat în faliment

Magistrații Tribunalului Brașov au respins contestaţia formulată de SIGNATURE REAL ESTATE SRL, prin administratorul Horia Pălăşan, împotriva cererilor de deschidere a procedurii insolvenţei.

„În baza art. 72 alin.6 din Legea nr. 85/2014, constată ca debitoarea este în stare de insolvenţă şi în consecinţă deschide procedura generală a insolvenţei împotriva debitoarei SC SIGNATURE REAL ESTATE SRL. (…)  Dispune notificarea deschiderii procedurii debitorului, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, în vederea efectuării menţiunilor corespunzătoare, conform Codului de procedură civilă, printr-un ziar de largă circulaţie şi în Buletinul procedurilor de insolvenţă, precum şi tuturor băncilor unde debitorul are deschise conturi”, se arată în decizia instanței.

Peste 90 de familii au plătit sume uriaşe pentru a fi proprietarii unui apartament de lux în Braşov, într-un bloc de 14 etaje, care trebuia să fie gata în primăvara anului trecut.

Blocul desenat de arhitecţi oferea o privelişte excepţională asupra Brasovului, design în stil new-yorkez, spaţii largi de locuit şi ferestre tip cortina pe toată înălţimea peretelui.

Dan Cămârzan, unul dintre investitori, a plecat din ţară şi a început să distribuie pe pagina de Facebook filme în care parcă delirează, se crede Dumnezeu şi vorbeşte incoerent.

Într-o scrisoare adresată clienţilor, ceilalţi asociaţi spun că din cauza lui firma şi-a pierdut credibilitatea şi nu mai găseşte finanţare. Mai mult, pe site-ul proiectului imobiliar (care se pare că a fost dezactivat), ceilalți asociați au precizat că Dan Cămârzan nu mai poate vorbi în numele dezvoltatorului imobiliar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL