Birou de recrutare Schaeffler în inima orașului

Birou de recrutare Schaeffler în inima orașului

Pentru a fi mai aproape de cei interesați de un loc de muncă la Schaeffler, în data de 20 aprilie 2018, compania, alături de partenerul lor, Human Solutions, a inaugurat un birou de recrutare pe strada Mihai Viteazu, nr. 6, bloc 3, apartament 3.

La această locație, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.30, cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot afla informații despre Schaeffler sau despre pozițiile vacante din cadrul companiei.

Prezentă în Brașov de mai bine de un deceniu, Schaeffler România este una dintre cele mai mari unități de producție dintre cele 170 de locații ale Grupului german Schaeffler din întreaga lume, furnizor renumit de componente automotive și pentru industrie.

În prezent, compania a ajuns la şase hale de producție, un centru modern de inginerie si un centru de formare si reconversie profesionala bazându-se pe un număr de 4.600 angajați, recrutați atât din județul Brașov cât și din județele învecinate.

În perioada 2018-2019 locația se va dezvolta în continuare și va adăuga noi hale, de producție, logistică și inginerie. Această creștere va fi însoțită de o mărire a echipei, de la operatori, la ingineri, specialiști și manageri.

„Această extindere a fost posibilă și datorită talentului și angajamentului unei echipe extraordinare. Angajații noștri sunt capitalul cel mai important al companiei. Cu ei am dezvoltat această fabrică de vârf, cu performanță nu doar pentru Cristian, Brașov sau România, dar și pentru Europa și chiar pentru întreaga lume”, declară directorul companiei, dl. Sorin Poteraș.

Human Solutions este partener HR al Schaeffler de câțiva ani, cele două companii având o colaborare foarte bună și cu rezultate pe măsură.

„În acest moment datorită volumului de recrutări și a nevoilor Schaeffler am decis să susținem deschiderea unei agenții dedicate în oraș, care să fie aproape de candidați”, spune directorul Human Solutions, dl. Sebastian Rusu.

Dar pentru o echipă care dorește să se mărească în contextul economic actual, unde oferta de locuri de muncă este tot mai mare, cu ce convinge Schaeffler ca angajator? Răspunsul vine din partea directorului de Resurse Umane, dna. Carmen Stroe: „Angajații de astăzi nu se mai uită doar la salariu când primesc oferte de muncă. Salariul este doar punctul de pornire. Pachetul de beneficii și prime reflectă adevărata valoare a venitului. O companie puternică, de succes, recompensează performanța și oferă beneficii care pot surprinde pe mulți. La Schaeffler fiecare lună poate aduce prime și bonusuri, precum cele de concediu, de sărbători etc., la care se adaugă prime substanțiale de performanță și succes. De asemenea, beneficiile medicale, alături de subvenția de la cantină, unde se oferă zilnic un meniu extrem de variat, pot cântări foarte mult în alegerea companiei Schaeffler.”

În acest moment, compania are peste 400 de poziții deschise. Schaeffler caută pentru locația din Cristian: rectificator CNC, strungar CNC, frezor CNC, inginer pregătirea fabricației, inginer proiectant, team leader, planificator calitate, controlor metode nedistructive, achizitor. Sunt deschise și poziții pentru specialiști IT, care să susțină dezvoltarea tehnică a produselor.

  1. Tănase Gabriela mai 8, 2018, 8:17 pm

    As avea o intrebare:
    Dacă aveți nevoie de oameni de ce nu angajați si pe cei cu varsta de 50 de ani?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL