Scoruri live tenis, rapide și corecte

 Scoruri live tenis, rapide și corecte

Fie că a început un meci sau că s-a terminat un set, vei afla asta în același timp cu spectatorii evenimentului. Cum? Cu aplicația celor de la FlashScore.ro.

Folosesc de ceva timp aplicația „FlashScore Rezultate” și sunt suprins de viteza cu care  informațiile sunt actualizate. Chiar dacă nu este un TV în preajmă, pot urmări meciurile de tenis punct cu punct. Da, nu e chiar ca și cum ai vedea meciul Live dar e maxim de  aproape. În plus, se întâmplă să mai uit că urmează să înceapă meciul sau începe cu înârziere iar atunci notificările sunt de mare ajutor. Am adăugat-o pe Halep în lista jucătorilor preferați și sunt notificat de fiecare dată când începe un meci de-al ei.

Așadar, gata cu meciurile sau actualizările ratate. Poți să urmărești doar jucătorii și competițiile preferate și să setezi notificările conform dorinței tale. Conținutul se va sincroniza automat pe toate versiunile – web, mobil, tabletă.

Profile jucători

 Cu o simplă apăsare pe numele sau imaginea jucătorului, poți afla vârsta, poziția în clasamentele WTA/ATP, rezultatele obținute în ultimele meciuri precum și meciurile pe care urmează să le joace.

Aplicația e gratuită și e disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

Versiunea „Plus” a aplicației oferă faze video și multe informații utile mai ales pentru pariori. Aceasta se poate descărca de pe site (e „safe”): http://www.flashscore.ro/android/

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_ro2

App Store: https://itunes.apple.com/ro/app/flashscore-rezultate/id751566544

Pe lângă tenis, aplicația oferă scoruri live și rezultate din peste 30 de sporturi. Poți chiar vedea video cu golurile și fazele importante ale meciurilor.

Ar mai trebui menționat că e pe primul loc în categoria Sport în Google Play.

(P)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL