Apemin Zizin cumpără un teren pentru construirea unei noi fabrici

Apemin Zizin cumpără un teren pentru construirea unei noi fabrici

Compania Apemin Zizin din Brașov, controlat de familia de antreprenori locali Laura și Laurențiu Lazăr, cu afaceri anul trecut de peste 10 milioane euro, va cumpăra un teren de 13.000 metri pătrați în comuna Tărlungeni, unde este și sediul companiei, pe care va construi o nouă fabrică.

Terenul va fi cumpărat de la firma Larici, aflată în faliment, ale cărei active au fost preluate de Banca Transilvania și sunt vândute acum prin executare silită. Achiziția este argumentată prin faptul că actualul amplasament nu mai permite dezvoltarea companiei prin mărirea capacității de producție.

Lcenichidatorul judiciar Centu SPRL a scos recent la licitaţie halele industriale şi alte active ale Larici SRL, care a activat în industria prelucrării lemnului. Activele din comuna Tărlungeni au fost scoase la licitaţie cu un preţ de 790.000 de lei fără TVA, se arată pe site-ul lichidari-evaluari.ro.

Apemin Zizin, unul dintre cei mai mari zece îmbuteliatori de apă minerală naturală la nivel național, a fost înființată în 1991 și deține o unitate de îmbuteliere apei minerale în localitatea Zizin din județul Brașov. Anul trecut, afacerile companiei, cu peste 120 de angajați, au fost de 47,4 milioane lei, cu un profit de 1,6 milioane lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL