Farmec: Ne așteptăm la creșteri de 30% a vânzărilor de Black Friday

Farmec: Ne așteptăm la creșteri de 30% a vânzărilor de Black Friday

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, pregătește pentru consumatori oferte speciale cu ocazia Black Friday, disponibile în magazinul online și în rețeaua magazinelor de brand Farmec și Gerovital. Campania de Black Friday va fi derulată în perioadă 16-22 noiembrie și prevede reduceri și alte beneficii la achiziția produselor din gamele Gerovital și Aslavital.

„Pentru al doilea an consecutiv, ne alaturăm participanților la Black Friday, o ocazie foarte bună de a răsplăti fidelitatea și de a oferi noi motive de satisfacție consumatorilor noștri. În acest an, am suplimentat ofertă de produse disponibile la prețuri preferențiale. Pe perioadă campaniei din 2017, am înregistrat rezultate foarte bune în online, atât din punct de vedere trafic, dar și vânzări, valoarea și numărul comenzilor fiind de 3 ori mai mare față de aceeași perioadă a anului precedent. Așadar, ne așteptăm la o ascensiune a vânzărilor de circa 30% și pe parcursul campaniei de anul acesta, atât în cadrul magazinelor offline, cât și în e-commerce”, a precizat Codrean Pop, director vânzări Farmec.

Pe durata campaniei, consumatorii vor beneficia de discount-uri de până la 40% la circa 100 de produse, în cadrul celor 24 de magazine Farmec și Gerovital din țara, dar și la achizițiile din magazinul online www.farmec.ro. Printre alte beneficii se număra și oferirea transportului gratuit pentru comenzile plasate în online, la plată cu cardul.

Clienții care au deja un cont pe platformă e-commerce a producătorului clujean și sunt abonați la newsletter vor avea acces la beneficiile oferite de Black Friday începând cu 15 noiembrie, cu o zi înaintea startului oficial al campaniei promoționale.

Farmec S.A. Cluj-Napoca-cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc-rămâne un brand emblemă pentru România. Compania comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Companii/235978/farmec-ne-asteptam-la-cresteri-de-30-a-vanzarilor-de-black-friday.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL