Grevă în birourile Google din întreagă lume. Președintele companiei susține protestul angajaților

Grevă în birourile Google din întreagă lume. Președintele companiei susține protestul angajaților

Scandalul izbucnit săptămâna trecută la Google continuă. Mii de angajați ai Google cer schimbări majore în ceea ce privește politică firmei de a trata acuzațiile de comportament sexual nepotrivit, relatează Digi24.

Angajații Google vor, de asemenea, să nu mai aibă loc mediere forțată în cazurile de hartuire sexuală din firmă, echitate între salariile femeilor și bărbaților și un reprezentant în board.

Scandalul a izbucnit la Google săptămâna trecută, când s-a aflat că unul dintre directorii companiei a primit o plată compensatorie de 90 de milioane de dolari după ce a părăsit firmă, deși pe numele sau era o plângere de comportament sexual nepotrivit.

Președintele Google susține protestul angajaților. El a precizat însă că în ultimii doi ani, 48 de angajați au fost concediați pentru acuzații legate de hartuire sau agresiuni sexuale, fără să primească bani la plecarea din companie.

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/International/236057/greva-in-birourile-google-din-intreaga-lume-presedintele-companiei-sustine-protestul-angajatilor.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL