MDFilm Makers organizează curs de Videograf la Brașov

MDFilm Makers organizează curs de Videograf la Brașov

Dacă esți pasionat de videografie și îți propui să faci o carieră din această pasiune atunci poti alege dintr-o varietate de posibilitati pe 7 Decembrie la Brașov. Bineinteles, există videografia profesională, dar dacă alegi să faci asta sunt multe domenii mai mici pentru care poți să optezi si să îți cauti un job.

Pe parcursul a doar 3 zile vei învața cum să gândești în termeni video; vei afla care sunt și vei pune în practică toți pașii realizării unui film, de la script la pre-producție, de la filmare propriu-zisă la montaj. Vei învață să îți spui povestea, a ta sau a brandului tău, cu ajutorul imaginii, sunetului, luminii și efectelor.

Cui se adresează acest curs? Celor pasionați de videografie, care își doresc o carieră în domeniu, și nu numai, celor ce au videografia că hobby, sau a celor ce activează în domeniu, să își îmbunătățească calitatea serviciilor, o reamintire sau o trecere în revistă a ceea ce înseamnă “ Bazele videografiei” cred că este bine venită.

Indiferent că ești vlogger sau fotograf, amator sau pasionat, începător sau familiar cu domeniul, dacă vrei să dobândești cunoștințe pe care să le valorifici în compania pentru care lucrezi, ai un business online sau vrei să îți crești brandul personal, acest curs de videografie te învață cum ajungi de la idee la film, cu tot ce presupune un astfel de proiect.

Care sunt beneficiile cursului? Când înveți să stăpânești foarte bine partea tehnică și știi exact ce ai de făcut te poți concentra mai mult pe ceea ce transmite cadrul, nu să te focusezi doar pe cum arată. Acest modul de cursul conține cunoștințele minime necesare, teoretice dar și practice în cadrul cursului.

Ce cuprinde cursul? Pentru început o scurtă introducere în ceea ce înseamnă limbajul audiovizual. Vom discuta Principalele setări și caracteristici ale unei cameră de filmat/ apărat foto DSLR, Reguli de încadrare, compoziție și mișcarea camerei, Lumină, Sunet, Reguli de editare de care trebuie să ținem cont în timpul filmării, Noțiuni legate de scenariu și script, Procesul de producție al unui clip video, Editare video și postprocesare.

Cursul se desfășoară în perioada 7-9 Decembrie 2018 la Brașov, și este susținut de Marius Damian, Fondator MD Film Makers și Videograf cu o experientă de peste 1a ani, atât în videografia de eveniment cât și producții TV. În decursul carierei a ocupat mai multe funcții în televiuni locale din Brasov și evenimente private, iar în prezent predă cursuri de inițiere și perfecționare pentru incepători și profesioniști, cât și workshop-uri de videografie pe diferite teme.

Cum te poți înscrie? Printr-un email la adresa cursuri@mdfilmmakers.com cu datele tale de contact membrii echipei MD Film Makers te vor prelua de acolo.

Dacă ești pasionat de videografie și îți propui să faci o carieră din această pasiune atunci poți alege să te înscrii la acest curs de Videograf oferit de MD Film Makers.com

 

 

  1. Curs Videografie - GoldenSite.ro - Jurnalul Antreprenorului Online mai 8, 2020, 12:10 pm

    […] Sursa: ekronomica.ro/2018/11/28/mdfilm-makers-organizeaza-curs-de-videograf-la-brasov/ […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL