Volkswagen, în centrul unui nou SCANDAL uriaş. Cum a minţit compania auto mii de clienţi în ultimii 12 ani

Volkswagen, în centrul unui nou SCANDAL uriaş. Cum a minţit compania auto mii de clienţi în ultimii 12 ani

Volkswagen a confirmat că a vândut publicului între 2006 şi 2018 aproximativ 6.700 de modele pre-serie ca maşini rulate, deşi acestea nu îndeplineau normele din Europa şi SUA, fiind destinate testelor şi expoziţiilor de profil, informează ProMotor.

Un nou scandal imens pentru Volkswagen. Constructorul vândut în ultimii 12 ani modele pre-serie drept maşini second-handUn nou scandal imens pentru Volkswagen. Constructorul vândut în ultimii 12 ani modele pre-serie drept maşini second-hand

Volkswagen a confirmat că a vândut publicului între 2006 şi 2018 aproximativ 6.700 de modele pre-serie ca maşini rulate, deşi acestea nu îndeplineau normele din Europa şi SUA, fiind destinate testelor şi expoziţiilor de profil, informează Car Throttler, care citează publicaţia germană Handelsblatt.

Majoritatea maşinilor, aproximativ 4.000 de unităţi, au fost vândute în Germania. Modelele nu erau certificate pentru vânzare, fiind folosite la lansări, expoziţii şi diferite evenimente de profil din Europa şi SUA. Ulterior, acestea trebuiau să fie casate. În schimb, au fost vândute clienţilor cu titlu de maşini second hand.

Sursa: https://www.mediafax.ro/economic/volkswagen-in-centrul-unui-nou-scandal-urias-cum-a-mintit-compania-auto-mii-de-clienti-in-ultimii-12-ani-17784124

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL