Premiu de 70.000 euro: Antreprenorii brașoveni se pot înscrie la o competiție de idei de afaceri

Premiu de 70.000 euro: Antreprenorii brașoveni se pot înscrie la o competiție de idei de afaceri

S-a dat startul înscrierilor la competiţia de idei de afaceri  EU-Startups Summit, unde startup-urile au șansa de a obține o finanțare de 70.000 de euro. Competiția are loc între 2-3 mai, în Barcelona, iar pe lângă premiul în bani, antreprenorii au ocazia să cunoască potențiali investitori, fonduri de investiții, reprezentanți ale acceleratoarelor de startup-uri din toată lumea și business angels.

Antreprenorii trebuie să pregătească o prezentare de 3 minute, pe care o vor susține în fața unui public de 1.200 de persoane (inclusiv sute de investitori, fondatori de startup-uri, jurnaliști și un juriu de experți). Termenul limită de înscriere este 25 februarie.

Startup-urile participante la competiția din cadrul EU-Startups Summit nu trebuie să fie mai vechi de 2 ani și să nu fi atras investiții mai mari de 500.000 de euro.

Evenimentul va avea loc între 2 și 3 mai, între orele 10 și 18, iar biletele costă 149 de euro pentru antreprenori, 295 de euro pentru investitori și 395 de euro pentru corporații.

Sursa: startupcafe.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL