Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Opera Naţională

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită la Opera Naţională

Pe 7 martie 2019, la Opera Naţională, vom sărbători doamnele din lumea afacerilor în cadrul Galei “Women in Economy”. Vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc cele mai mari companii de pe piața românească, va fi prezentat studiul cu privire la dezvoltarea antreprenoriatului feminin din România si va fi lansată prima ediție a “TOP 50 Femei în Economie”, realizat de portalul de business banii.net

Meritele doamnelor care au schimbat lumea afacerilor din România trebuie recunoscute. Cu o educație academică solidă, acestea au reuşit să-și dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat. Indispensabile în organizații, fac parte din board-uri și chiar conduc destinele celor mai mai mari companii prezente în România. Mai mult, cu muncă și perseverență, cele care au ales drumul antreprenoriatului au reușit să găsească veritabile rețete de succes. Prin urmare, pe data de 7 martie 2019, la Opera Naţională București, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi jurnaliştii Capital Media Production au ales să sărbătorească cu fast toate doamnele din business prin organizarea Galei “Women in Economy”.

“Astăzi nu mai trăim în definiții, creăm definiții, schimbăm concepții, învingem mentalități și avem curaj! Așa arată femeia de afaceri contemporană, femeia care îndrăznește să piloteze cu calm și cu multă abilitate cursa antreprenoriatului”, spune Cristina Chiriac,
preşedinte CONAF.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa înalte oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii gigant, care asigură o parte însemnată din PIB-ul României.

În plus, va fi prezentat un studiu realizat de Frames, care are o concluzie încurajatoare: “din ce în ce mai multe doamne se implică în businessul românesc”. Astfel, numărul femeilor prezente în afaceri – din poziția de manager, acționar, administrator sau PFA – a crescut față de 2014 cu aproape 100.000. Cele mai multe au, în prezent, vârsta între 34 și 49 de ani, studii superioare și experiență în business, clădită în principal în companiile pentru care au lucrat în trecut. Alte lucruri inedite despre acestă cercetare de piaţă vor putea fi aflate în cadrul evenimentului.

Un alt punct de interes al evenimentului constă în lansarea „TOP 50 Femei în Economie”, anuar în care veți găsi poveştile unor doamne care fac performanţă în business. Răsfoind catalogul, veți descoperi niște doamne despre a căror existență poate nu știați, dar de la care, cu toții, avem multe de învățat.

Despre CONAF – Confederaţia Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin este organizaţia care are ca obiectiv promovarea și susținerea antreprenoarelor din România. În plus, îşi propune creșterea competitivității, coagularea antreprenorilor din România, realizarea unei platforme comune de cooperare cu confederații internaționale, susținerea intereselor antreprenorilor în spațiul UE, schimb de experiență şi promovarea intereselor economice ale României.

CONAF reunește trei mari Federații și patru Asociații: Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), Asociația Freelancerilor, Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA) şi Asociația Română pentru Procotol și Ceremonial.

Despre CM Production – Capital Media Production este o companie nouă în spațiul media din România care are ca obiect de activitate dezvoltarea de produse noi și atractive în domeniul dezvoltării culturii economice și nu numai. Pe lângă divizia online care gestionează site-urile Banii.net, TopAntreprenori.ro, EnergyHub.ro și PiataPresei.ro, CM Production dezvoltă produse cu valoare adăugată mare precum Top 100 – Cei mai buni antreprenori, Top 50 Femei în Economie etc., dar și producții video de o înaltă calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL