Schaeffler consiliază angajații să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către ONG-uri

Schaeffler consiliază angajații să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către ONG-uri

Și în 2019 Schaeffler România a facilitat cadrul și contextul necesar completării formularului 230, de redirecționare a 2% sau 3,5% (pentru anumite asociații) din impozitul pe venit, pentru angajații săi.

Aceștia au avut ocazia să cunoască mai multe despre organizațiile prezentate la standul special amenajat, fapt ce i-a impulsionat să devină mai implicați în viața socială.

 Conștientizând importanța redirecționării a 2% sau 3,5 % a impozitului pe venitul realizat în 2018 pentru organizațiile non-guvernamentale, locale sau naționale, Schaeffler România a decis ca și în acest an să faciliteze angajaților cadrul necesar completării formularului 230. În acest sens, a fost creat în cadrul companiei un punct de prezentare pentru mai multe organizații, fie la propunerea directă a angajaților, fie la solicitarea venită din partea ONG-urilor, pentru a putea fi cunoscute mai bine. Astfel, atât angajații cât și familiile și prietenii acestora au putut alege organizația pe care vor să o sprijine prin redirecționarea impozitului pe venit, devenind parte activă în susținerea unor cauze sociale.

Așadar, prin programul complex de responsabilitate socială, Schaeffler România susține în mod activ inițiative în această direcție, oferind diverse oportunități de implicare pentru angajații săi. Acțiunea de 2% este doar una dintre aceste inițiative și urmărește ca în fiecare an să susțină cauze diverse, pentru organizații mici și mari și aceasta pentru că, faptele bune se fac tot anul, împreună și prin contribuția fiecăruia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL