UM Tohan Zărnești – achiziții de energie electrică și gaz metan de aproximativ 2 milioane de lei

UM Tohan Zărnești – achiziții de energie electrică și gaz metan de aproximativ 2 milioane de lei

UM Tohan Zărnești SA licitează încheierea unor contracte de achiziție pentru energie electrică și gaze naturale pentru anul 2019.

Energia electrică este solicitată pentru alimentarea a două locuri de consum – Tohan SA și depozitul Gheorgheni – în cantitate totală de 2.715 MWh, la medie tensiune. Valoarea estimată a contractului pentru energie electrică este de 787.350 RON, fără accize, certificate verzi, cogenerare înaltă eficiență și TVA.

Cuantumul garanției de participare reprezintă 2% din valoarea contractului și este de 15.747 RON.

Pentru achiziția de gaze naturale Tohans SA estimează un consum anual de 8.650 MWh. Asigurarea cu gaze naturale a societății Tohan SA se face din rețeaua de medie presiune printr-o SRM (stație de reglare-măsură), amplasată în afara societății.

Valoarea estimată a contractului este de 1.124.500 RON, fără acciză și TVA. Cuantumul garanției de participare reprezintă 2% din valoarea contractului și este de 22 490 RON.

Atât achiziția de energie electrică, cât și aceea de gaze naturale se face din surse proprii, criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL