Câteva sute de elevi și profesori din Județul Brașov vor fi prezenți la „Competiția de Robotică Educațională WORLD ROBOT OLYMPIAD ROMANIA 2019 – Regionala Brașov

Câteva sute de elevi și profesori din Județul Brașov vor fi prezenți la „Competiția de Robotică Educațională  WORLD ROBOT OLYMPIAD ROMANIA 2019 – Regionala Brașov

Sâmbătă, 11 mai 2019, se va desfășura la Brașov „Competiția de Robotică Educațională WORLD ROBOT OLYMPIAD ROMANIA 2019 – Regionala Brașov ” (Brașov, Alba, Covasna, Harghita și Sibiu)

Evenimentul este adus la Brașov de ASOCIAȚIA „SUPORT – REGIUNEA CENTRU”, în colaborare cu ASOCIAȚIA DE ROBOTICĂ EDUCAȚIONALĂ ȘI ȘTIINȚĂ WRO București și va avea loc în cadrul Institutului de Cercetare al Universității Transilvania Brasov, între orele 10.00 -16.00.

Referitor la eveniment:

Scopul evenimentului este atragerea copiilor spre tehnologie, înțelegerea și perceperea corecta a științei și tehnologiei.

Este un eveniment al comunității brașovene și ne dorim să punem Brașovul pe Harta Roboticii Educaționale si refacerea atitudinii copiilor, fata de educatia stiintifica si tehnică.

Acestui eveniment s-au alaturat Institutul de Cercetare al Universității Transilvania Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov și Fundația Comunitară Brașov, precum și elevi, respectiv profesori din școli și licee brașovene.

Pe langa competiția de robotică, copiii, părinții și profesorii au posibilitatea de a participa la ateliere variate prezentate de catre cluburi de robotică, fizică; proiecte ale liceelor de profil, proiecte ale studenților Universității Transilvania Brașov și proiecte ale Institutul de Cercetare al Universității Transilvania Brașov.

Ținând cont că este prima competiție regionala- WRO, Competiția de Robotică Educațională WORLD ROBOT OLYMPIAD ROMANIA 2019 – Regională Brașov, se doreste să fie mai mult o competiție motivațională, inspirațională, în care la sfârșitul unei competiții corecte, elevii pot spune că au făcut tot posibilul, că au învățat și că s-au distrat.

https://www.facebook.com/events/1466291713502062/, cu focus pe tematica SMART CITY.

Nr. tel. 0722250904, email: learn@learnex.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL