CONAF în țară – Prima sucursală din teritoriu se deschide la Braşov

CONAF în țară – Prima sucursală din teritoriu se deschide la Braşov

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) deschide prima sucursală în teritoriu, la Braşov. Evenimentul de lansare va avea loc în 24 mai la Opera Brașov, ora 19:00.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii importante din judetul Brașov, doamne care au reușit să își dovedească valoarea într-un mediu extrem de complicat.

„Credem că economiile și comunitățile noastre sunt mai puternice atunci când femeile participă la atreprenoriat. CONAF este organizația unde întâlnești antreprenori cu experiență și o lume axată pe găsirea soluțiilor practice pentru dificultățile și problemele din mediul de afaceri românesc sau internațional.

Ne dorim o reprezentare unitară a intereselor comune ale membrilor – federaţii patronale, care promovează şi sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri şi în domeniul patronal.

Consultarea mediului antreprenorial este esențială pentru construcția unei legislații care să răspundă provocărilor și nevoilor din mediul de afaceri românesc.” Cristina Chiriac, Președinte CONAF

Silvia Daniela Pohrib este omul pe care CONAF îl susține și îl investește cu calitatea de președinte a sucursalei Brașov.

Luna martie rămâne emblematică în agenda CONAF ca urmare a dezvoltării dialogului și parteneriatelor cu reprezentanţi ai structurilor legislative și consultative ale Uniunii Europene – Parlamentul European și Comitetul Economic și Social European (CESE). Totodată, vizita la Bruxelles a însemnat crearea unor coordonate comune de activitate cu asociații reprezentative pentru mediul de afaceri european.

Una dintre prioritățile importante din agenda CONAF pentru următoarea perioadă este lansarea sucursalelor în teritoriu. Brașov este prima organizație care susține și încurajează antreprenorialul feminin și invită mediul de afaceri local să se alinieze într-un dialog comun.

Să construiești o comunitate nu este ușor, însă cu respect, profesionalism și devotament aduci în jurul tău oameni, nu doar cifre. Comunitatea se crește prin investiția în educația generațiilor care ne urmează. Cea mai profitabilă investiție este investiția în viitor.

Este momentul ca toate instituțiile comunității să colaboreze printr-un parteneriat al cărui scop să fie pregătirea tinerilor pentru realitatea pieții muncii. Trebuie să dezvoltăm atitudinea și interesul copiilor față de educația științifică, tehnică și profesională, prin stimularea învățării practice, prin experiment, prin stimularea inovării și a atitudinii proactive și antreprenoriale.

Dezvoltarea spiritului antreprenorial poate să înceapă în școală, însă se poate finaliza cu succes doar cu implicarea activă a mediului privat de afaceri. Vă aștept cu drag și interes să construim împreună!„ Silvia Daniela Pohrib, Președinte Sucursala CONAF Brașov

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL