Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin a lansat prima sucursală la Brașov pe 24 mai

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin a lansat prima sucursală la Brașov pe 24 mai

Femeile antreprenoare din comunitatea brasoveană s-au întâlnit vineri, 24 mai 2019, pentru a participă la lansarea primei sucursale CONAF, Confederația Natională pentru Antreprenoriat Feminin, CONAF Brașov.

Cu acest important prilej, Opera Brașov a întâmpinat cu covorul roșu membrii societătii civile, reprezentanți ai autoritătilor și instituțiilor publice, ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov, ai A.I.P.P.I.M.M Brașov, instituțiilor bancare și jurnaliștilor, reuniți în jurul ideii de excelentă antreprenorială la inițiativă și prin efortul, talentul și inteligență femeilor.

Au onorat cu prezența și au urcat pe scenă ambasadori ai antreprenoriatului feminin la nivel local, invitații: doamnă deputat Roxana Manzatu, domnul viceprimar Costel Mihai, domnul director al Camerei de Comerț și Industrie Brașov Cosmin Roșia, domnul director al A.I.P.P.I.M.M Brașov Florin Luca, cât și sustinătorii la nivel național ai antreprenoriatului: domnul senator Daniel Zamfir și domnul ministru Gheorghe Ialomiteanu.

În sală au fost prezenți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Brașov, ai Universității Transilvania Brașov, ai AJOFM, ai Direcției de Sănătate Publică Brașov, ai Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu a Brașov, ai Centrului de Formare a Adulților, ai Fondului de Garantare, ai autorităti din consiliile de conducere, atât local cât și cel județean.

Au fost acordate Diplome de Excelentă în Antreprenoriat reprezentanților activi din domeniul antreprenorial brașovean.

Astfel, au fost premiate femei cu viziune antreprenoriala de succes: doamna Carmen Silvia Mezei, Președinte AFAFCI Brașov, pentru implicare în formarea tinerilor din Brașov prin derularea Proiectului Liderii de Mâine, ediția a IV, 2018 – 2019, doamna Daniela Tibeica-Manager ARO PALACE  ce susține și se implică activ în viață comunității locale și nu numai, doamna Camelia Samotă, managerul Spitalului Sf. Constantin, pentru dezvoltarea de proiecte educaționale în sănătate, doamna Onelia Pescaru- om de televiziune și doctor în psihologie, pentru implicarea în promovarea și susținerea antreprenoriatului brașovean și doamna Gabriela Urse, femeie de afaceri, pentru implicarea socială în comunitate.

De asemenea, la lansarea sucursalei CONAF Brașov a fost prezentă în sală și doamna Veronica Costache, ce este stabilită în Londra reprezentantă Romanian Women în UK, cu care s-au stabilit acordurile unui viitor parteneriat.

Obiectivul Confederației este aceea de a avea o reprezentare unitară a intereselor comune ale membrilor – federații patronale care promovează și sprijină afirmarea femeilor în mediul de afaceri și antreprenorial în domeniul patronal și de aceea Conaf Brașov își exprimă interesul de a încheia parteneriate față de toate acele entităti care se regăsesc în configurația de obiective ale CONAF.

Convingerea CONAF Brașov este aceea că impreună putem depăsi rezistența schimbărilor atât de necesare pentru insănătosirea mediului de afaceri românesc și integrarea acestuia în rândul economiilor puternic dezvoltate, cu impact benefic asupra calitătii vieții individului.

Dorință de a intări mediul antreprenorial românesc s-a concretizat în data de 24 mai 2019, în mijlocul comunitătii brașovene, unde, cu ocazia lansării sucursalei din Brașov, la evenimentul fiind prezența dna Cristina Chiriac, Președinte CONAF și o parte a echipei naționale de conducere a Confederației.

Femeile au o prezență tot mai activă business, ajungând chiar, în unele sectoare de activitate precum serviciile și activitătile culturale și educative, să reprezinte majoritatea. În cadrul CONAF susținem efortul antreprenorilor care contribuie proactiv, prin inițiative bine definite, la crearea unui mediu antreprenorial de succes și liber de stereotipii inadecvate acestui mileniu.

CONAF este organizația din România care creează oportunităti și o cultură antreprenorială conectată la noile tendințe în materie de business, fiind mai mult decât o comunitate de antreprenori de gen feminin care și-au unit forțele.

Seara de lansare a CONAF Brașov s-a încheiat cu moment artistic de excepție, susținut de artiștii muzicieni, membri ai Cvartetului Fortissimi, ce a creat o atmosferă extraordinară.

Pentru a fi parte din echipa CONAF Brașov se completează adeziunea CONAF, singură condiție fiind aceea de a fi reprezentantă o femeie.

În județul Brașov, CONAF Brașov este reprezentată de doamna Silvia Daniela Pohrib, în calitate de Președinte, și de doamnele Alexandra Grancea și Diana Nită, vicepesedinti ai sucursalei.

Mulțumiri partenerilor și sponsorilor pentru reușita acestui eveniment, pentru susținere și implicare!

Detalii:https://www.facebook.com/2370209373025846/photos/pcb.2564618710251577/2564637903582991/?type=3&theater&ifg=1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL