Brașovenii care folosesc Uber au la dispoziție o nouă funcțiune în aplicație

Brașovenii care folosesc Uber au la dispoziție o nouă funcțiune în aplicație

Compania americană Uber, care le pune la dispoziție utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ taxiurilor prin intermediul unei aplicații mobile, o nouă funcționalitate în aplicație, „Check my ride”, prin care compania apreciază că pasagerii pot evita riscul de a urca într-o mașină greșită.

Alerta va fi disponibilă de astăzi inclusiv în România. Astfel, și utilizatorii din Brașov vor primi o notificare atunci când comanda lor este confirmată, care le va aminti cu puțin timp înainte de sosirea mașinii să verifice dacă plăcuța de înmatriculare și șoferul sunt la fel cu informațiile pe care le văd în aplicație.

Alerta este lansată de astăzi și va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Uber în zilele următoare.  De asemenea, Uber adaugă un banner în aplicație, din momentul în care comanda este confirmată și până la începerea cursei, pentru a aminti utilizatorilor cum pot identifica mașina corectă:

  • Pasul 1: verifică plăcuța de înmatriculare
  • Pasul 2: verifică marca și modelul mașinii
  • Pasul 3: vezi dacă fotografia șoferului se potrivește cu acesta

De asemenea, călătorii pot ruga șoferii să le confirme numele. Șoferul poate vedea numele utilizatorului în aplicație, la fel cum numele șoferului este vizibil în aplicația pentru utilizator. Pentru a face cunoștință mai ușor, pot întreba „Pentru cine este comanda?”. La fel, și șoferul poate ruga utilizatorul să-i confirme numele („Ce șofer așteptați?”).

Uber este prezent, din 2016, și la Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL