CS Luna va participa cu 3 sportivi talentați la „Cupa României la Înot” de la Brașov din 4-6 Octombrie

CS Luna va participa cu 3 sportivi talentați la „Cupa României la Înot” de la Brașov din 4-6 Octombrie

Bazinul Olimpic din Brașov va fi gazda ediției 2019 a Cupei României la înot pentru seniori, tineret și juniori în acest sfârșit de săptămâna. La startul competiției se vor prezenta 183 de sportivi, dintre care 76 la feminin și 107 la masculin, de la 38 de cluburi sportive din întreagă țară.

Printre cei 183 de sportivi care vor participa la Cupa României se află și cei mai talentați inotători seniori ai momentului din Brașov, Bogdan Teodorescu și Raul Neama, iar la categoria de tineret, Alexandru Petrache, pregătiți de George Munteanu.

“Pentru CS Luna Brașov este o oportunitatea de a participa și de a înota la o competiție națională chiar la Brașov, unde ne și antrenăm. Anul acesta vom fi prezenți cu 3 sportivi la categoriile de seniori și tineret. Acești sportivi reprezintă o generație de tineri care au început sportul de performanță chiar în acest bazin la Brașov, astăzi reprezentând clubul și orașul la un nivel național la categoria de seniori, acesta categorie fiind din ce în ce mai rară la toate cluburile din țară, din nefericire.” ne transmite George Munteanu, antrenor coordonator CS Luna Brașov.

Le urăm success în competiția ce urmează și vă invităm să îi susțineți chiar din tribuna Bazinului Olimpic din Brașov începând cu 4 Octombrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL