Oferte si Bonusuri la casele de pariuri online

Oferte si Bonusuri la casele de pariuri online

Poate cel mai puternic argument care te poate influenţa în alegerea unei case de pariuri care îşi desfăşoară activitatea online îl reprezintă bonusurile oferite.

Există mai multe tipuri de bonusuri de care poţi beneficia atunci când alegi o casă de pariuri:

Bonusul de Bun Venit – este un bonus care se acordă la prima depunere şi care, de cele mai multe ori, constă în egalarea depozitului iniţial sau al unui procent din această sumă.

Acest tip de bonus poate fi şi sub forma unui pariu fără risc sau pariu şansă. Ce inseamna pariu sansa – este una dintre cele mai atractive promoţii, un pariu destinat celor care vor să joace mai multe meciuri de cote mici pe bilet şi care vor să îşi asigure investiţia. Acest tip de pariu oferă şansa de a câştiga o sumă de bani chiar dacă pierzi un meci pe bilet.

Vlad Cazino este unul dintre operatorii care oferă pachete de întâmpinare foarte generoase pentru jucători: bonusuri mari şi rotiri gratuite care pot fi jucate pe sloturi populare ca Wild Blood, cu tema vampira, de Play’GO. Bonusurile oferite pot fi utilizate pentru a juca bingo, sloturi populare, jocuri de live cazinou, poker video sau jocuri de masă.

În cele mai multe cazuri rulajul bonusului de bun venit se poate realiza destul de uşor, însă există şi operatori ale căror condiţii de rulaj sunt destul de dificile.

Bonusul pentru cont nou – este un bonus mai puţin obisnuit în România care este oferit imediat după finalizarea procesului de verificare a contului. Conform legislaţiei în vigoare, orice cont nou creat trebuie verificat într-un termen de maximum 30 de zile de la data înregistrării. Unele case de pariuri oferă sume destul de generoase, între 50 şi 200 de lei, pentru a încuraja utilizatorii să facă acest lucru.

Maxbet oferă spre exemplu un bonus de 50 de lei la verificarea şi încărcarea documentelor, bonus care poate fi folosit gratuit pentru pariuri pe Esports.

Bonus pentru mobil – unele case de pariuri online oferă bonusuri semnificative pentru primul pariu plasat de pe un dispozitiv mobil. Acest bonus este oferit atât pentru a stimula plasarea pariurilor de pe un dispozitiv mobil cât şi pentru a-ţi oferi libertate de miscare.

Reload bonus – este, în general, oferit clienţilor după o perioadă de inactivitate sau tuturor clienţilor cu diferite ocazii.

Deoarece operatorii modifică destul de frecvent condiţiile de acordare a bonusurilor asigură-te că verifici întotdeauna paginile promoţiilor şi toţi termenii şi condiţiile aferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL