Copiii Curcubeului Brașov organizează cursuri Google și de Storytelling pentru cei mici

Copiii Curcubeului Brașov organizează cursuri Google și de Storytelling pentru cei mici

Pentru cei dintre dumneavoastră care au un program prelungit la birou, centrul Copiii Curcubeului vă pune la dispoziție program special de afterschool, before-school și suport pentru școala online pentru cei mici. Prin intermediul programului centrului educațional nu veți mai avea grija celor mici și veți ști că se află pe mâini bune după orele de școală. 

Echipa Copiii Curcubeului a pregătit ateliere noi, activități bazate pe socializare și interacțiune, schimb de experiențe și un pas înainte spre tot ce înseamnă tehnologie pentru cei mici.

Centrul educațional organizează în această perioadă cursuri sub umbrela Google, un modul complex de 4 luni: Google Earth, Google Earth Engine, Public Speaking și Communicate your ideas through storytelling and design. Copiii invată acum prin joacă informații despre noile tehnologii, cum să se exprime liber și cum pot schimba lumea în care trăim.  

Locația dispune de o curte cu un spațiu generos, împădurită unde se pot face activități în aer liber, unde se învăța despre natură și protejarea mediului înconjurător, plus o piscina, și o casă ce deține un interior decent cu 3 săli de curs, situat pe strada Școlii nr. 6 din Brașov.

Centrul educational vă susține în a oferi o pregătire potrivită fiecăruia dintre elevi, cu încrederea că vor face față noului an școlar și provocărilor ce urmează. O atmosferă de studiu potrivită, completată cu zâmbete, atenție, creativitate și încurajare. 

Pentru detalii și înscrieri puteți scrie un email pe adresa copiiicurcubeului7@gmail.com , la numărul de telefon 0740 303 882 sau prin mesaj pe Facebook @copiiicurcubeului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL