Investiții din Coreea de Sud, atrase de antreprenori brașoveni

Investiții din Coreea de Sud, atrase de  antreprenori brașoveni

Camera de Comerț și Industrie Brașov se implică în promovarea  oportunităților de afaceri internaționale cu diferite tări, cu scopul de a dezvolta piața brașoveană și de a facilita contacte directe între companiile brașovene și cele din străinătate.

România și Republica Coreea au stabilit relaţii diplomatice în anul 1990, fiind unul dintre partenerii strategici ai României în regiune, primul stat din zona Asia-Pacific cu care ţara noastră a definitivat un parteneriat.

Tendinţele economice ale Coreei  precum şi  perspectivele sale de viitor, mai ales în domeniul comerţului de produse inovatoare a condus la extinderea cooperării și în Brașov.

În acest context, Camera de Comerț și Industrie Brașov a atras 2 oportunități de investiții din Coreea de Sud pe care le propun antreprenorilor brașoveni care doresc să investească în tehnologie inovatoare, respectiv:

Un sistem de management integrat pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților în vârsta cu anumite necesități speciale, respectiv: scutece inteligente, dispozitive pentru paturi, dispozitive de măsurare.

Uși de frigidere și congelatoare („Showcase of Refrigerator & Freezer”) cu tehnologia firmei A-SUNG – uși de sticlă fără încalzire (Heatless Glass Door) cu o eficiență energetică ridicată și o reducere a consumului de energie de până la 40% față de produsele existente.

Potențialii colaboratori interesați de una dintre cele 2 oportunități de investiții sunt așteptați la sediul CCI Brașov – Departamentul Marketing & PR, unde pot afla informații suplimentare și datele de contact ale colaboratorilor din Coreea de Sud.

Camera de Comerț și Industrie Brașov dorește să transmită un mesaj de încurajare, continuitate și încredere către întreg mediul de afaceri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL