Platforma de mobilitate urbană Citylink se extinde în Brașov

Platforma de mobilitate urbană Citylink se extinde în Brașov

Citylink, platformă de mobilitate urbană dezvoltată de o echipă locală de antreprenori, anunță astăzi că își extinde acoperirea geografică și adaugă Brașovul pe harta disponibilității serviciului.

„După primul an de activitate, în București, în 2021 deschidem noi piețe, cu o prezență directă a Citylink, iar primul oraș în care ne extindem activitatea este Brașov – pol economic pentru regiunea sa și destinație turistică tot mai populară pentru români, dar și pentru străinii care ne vizitează țara. Ne vom continua extinderea în mai multe orașe importante din țară, inclusiv în sistem de franciză. Am pus deja la punct platforma tehnică și suntem gata să oferim, la cheie, partenerilor din țară întreaga componentă tehnică, know-how-ul și gestiunea integrală a relației cu clienții. În același timp, partenerii noștri de franciză nu trebuie decât să aducă flota de automobile”, a declarat Igor Grosu, cofondator Citylink.

Citylink va menține tarifele unice, valabile atât în București, cât și în Brașov și Poiana Brașov. Specific Brașovului și Poienii Brașov, pentru întreaga flotă de 120 de automobile Toyota Yaris, închiderea curselor va putea fi efectuată atât în București, cât și în Brașov și în Poiană.

În prezent, utilizatorii modelelor Toyota Corolla și Mercedes-Benz Clasa C vor putea închide cursele oriunde în București, dar și în locurile de parcare dedicate, din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni.

În plus, compania mizează și pe dezvoltarea în franciză, iar prin rețeaua curentă de parteneri, Citylink poate sprijini viitorii francizați și cu facilitarea achiziției de flote, la prețuri preferențiale, mai avantajoase decât media pieței.

Iar cum startul unei afaceri în franciză poate fi uneori dificil, compania a pregătit și pachete de sprijin financiar, lunar, pentru fiecare automobil din flota partenerilor de franciză, până în momentul în care afacerea locală capătă tracțiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL