Miele Brașov a bugetat o investiție de 4 milioane de euro în echipamente, pentru 2021

Miele Brașov a bugetat o investiție de 4 milioane de euro în echipamente, pentru 2021

Contrar turbulențelor datorate pandemiei, Miele Brașov a încheiat anul cu o creștere de peste 10% față de anul 2019. Dacă în alte domenii pandemia a dus la oprirea activității și la disponibilizări, Miele a crescut echipa din Brașov, iar în unele arii – ca Dezvoltare Software și Hardware –  creșterea a fost de 50%.

„Atât domeniul de activitate, cât și brand-ul nostru puternic, având o gamă variată de produse de înaltă calitate (premium) ne-au ajutat să obținem aceste rezultate”, spune directorul general al Miele Brașov, Florin Mureșan, care a împlinit un an de când a preluat conducerea companiei.

El a preluat acest post și s-a mutat împreună cu familia din Timișoara în Brașov. A trebuit să se adapteze rapid, nu doar ca să descopere Brașovul și împrejurimile, ci și în plan profesional.

Principalele direcții vizate de strategia de business a companiei în perioada imediat următoare

„Pentru perioada următoare preocuparea noastră principală rămâne sănătatea angajaților noștri. La fel ca și celelalte companii din industrie și noi lucrăm în mod suținut pentru pentru a avea continuitate în lanțul de aprovizionare și încercăm să găsim soluții de a preveni întreruperile datorate crizei globale a semiconductorilor. Până în prezent nu am fost impactați de această criză, dar, din cauza situației incerte la nivel mondial vom monitoriza îndeaprope acest aspect și sperăm să evităm întreruperile în aria de producție”, spune Mureșan.

Digitalizarea și automatizarea rămân deasemenea aspecte importante pentru noi în perioada următoare. În această direcție avem mai multe proiecte planificate atât pe termen scurt cât și pe termen lung dar și proiecte deja în derulare.

Planuri de dezvoltare pentru Miele Brașov în 2021

Directorul general MIele Brașov spune că, în acord cu rezultate obținute și cu creșterea cifrei de afaceri de la an la an, pentru 2021 este prevăzut și aprobat în buget o investiție de 4 milioane de euro pentru echipamente de producție.

„Aceste echipamente vor ajuta la creșterea capacității de producție din a doua parte a anului. Tot în acest an, continuând planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung ale companiei, vom demara procedurile pentru construcția unei noi hale de producție cu spații aferente de birouri, având ca termen propus de finalizare sfârșitul anului 2023. O creștere constantă există și în aria de Dezvoltare Software și Hardware, iar planul nostru pentru următorii 2 ani este de a avea o echipă de peste 100 de specialiști în Miele Brașov. Miele Brașov are proiecte sustenabile de creștere în perioada următoare, proiecte solide, care vor crea noi oportunități de dezvoltare atât pentru angajații Miele cât și pentru pentru comunitatea noastră”, precizează Florin Mureșan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL