UniCredit permite retragerile de euro de la unele bancomate din Brașov

UniCredit permite retragerile de euro de la unele bancomate din Brașov

UniCredit Bank România introduce opțiunea pentru clienți de a retrage numerar în euro de la unele bancomate multifuncționale din București și alte 11 orașe. Retragerile vor fi doar cu bancnote în valoare de 50 euro și vor fi disponibile în două etape: din 1 aprilie în București (Sucursalele Militari, N. Grigorescu și Piața Presei Libere), urmând ca din 5 aprilie să devină operaționale și în alte 11 orașe (Bacău, Vaslui, Suceava, Botoșani, Bistrița, Reghin, Brașov, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Slatina și Reșița), iar în viitor, rețeaua să fie extinsă progresiv, informează banca.

Comisionul de retragere este de 1%, față de 2% în cazul retragerilor de la ghișeu. Reprezentanții băncii arată că 98% dintre retragerile de numerar în lei și 60% din depunerile de numerar sunt non-casierie, prin mașinile multifuncționale.

„Ne așteptăm, ca atare, ca noua opțiune pe care o oferim clienților noștri să fie foarte bine primită”, spune Antoaneta Curteanu, vicepreședinte responsabil cu partea retail.

În cazul în care cardul utilizat pentru retragerea de numerar este atașat unui cont curent deschis într-o monedă diferită de euro, schimbul valutar se realizează la cursul practicat de UniCredit Bank la momentul efectuării conversiei, iar cursul valutar este comunicat pe ecranul terminalului înainte de efectuarea tranzacției.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL