VIDEO Care sunt atuurile administrației din Albena pentru turiștii români

0
498

Pe măsură ce vara se apropie, devenim din ce în ce mai nerăbdători pentru tot ce ne asteapta în satul de vacanță preferat de-a lungul anului 2021. Așa s-au gândit și reprezentanții stațiunii Albena, care vor să convingă turiștii români că aceasta este destinația ideală pentru vacanță. Iată principalele motive pentru a ajunge „în cel mai vesel loc” de pe coasta bulgară a Mării Negre.

O pădure sălbatică și densă. Între copaci curge un râu care se varsă ușor în marea albastră nesfârșită, atingând nisipul moale al plajei aurii. Unde altundeva ai putea fi atât de scufundat în îmbrățișarea naturii?

Pe de o parte, plaja cu nisip fin și auriu se înclină ușor în mare, care rămâne calmă aproape tot timpul sezonului. Plaja are 3,5 km lungime și, în unele locuri, până la 200 m lățime. Aceasta permite o distanță mare de până la 7 metri între umbrele. Pe de altă parte, rezervația naturală Baltata, cu pădurile sale dense, oferă ocazia expedițiilor ornitologice și observarea speciilor rare protejate, în timp ce râul Batovska trece prin rezervație și se varsă în mare. Mai mult, numeroasele izvoare din Albena permit oferirea de apă minerală peste tot în satul de vacanță – atât în ​​toate piscinele hotelului, cât și de la robinetul din camere.

Politica ecologică durabilă este garantată de traficul auto restricționat în stațiune, autobuze electrice gratuite și o scară rulantă unică deschisă – toate acestea limitând emisiile dăunătoare. De asemenea, utilizarea energiei regenerabile (prin utilizarea panourilor solare) și gestionarea deșeurilor (printr-o instalație de biogaz care creează energie verde curată din deșeurile organice și îngrășăminte de înaltă calitate) joacă un rol esențial în politica ecologică. Și nu în ultimul rând, producția ecologică proprie.


O aventură culinară. Bucătărie națională bulgară și internațională

Ce zici de o bucătărie uimitoare? Exista oare un motiv mai bun care poate transforma o destinație în cea mai preferată? Albena îți oferă:

Producție proprie de fructe și legume proaspete și sănătoase, miere 100% din grădina de albine, melci din ferma Forest Beach din Primorsko, carne de vită din rasa Aberdeen Angus și Galloway din ferma Eco Agro – deținută de Albena.

Lapte și brânză bulgareasca produse de renumiți producători (ferme) din regiunea Dobrogea. Pâine și produse de panificație, produse special pentru Albena, din grâul Eco Agro din brutăria „Dobrudzhanski hlyab”.

Meniuri diverse de 7 zile, care includ micul dejun, prânzul și cina cu preparate tradiționale din bucătăria națională și regională bulgară, precum și mâncăruri internaționale populare. O gamă largă de fructe de mare și produse în toate restaurantele. Oferte culinare vegane, fără gluten și antialergice, potrivite fiecărui gust, pot fi furnizate cu acordul prealabil cu hotelul.

Meniu pentru copii în fiecare restaurant din Albena, astfel încât oaspeții noștri cei mai tineri și cei mai importanți să fie fericiți. O echipă profesionistă formată din cei mai buni bucătari, două cine tematice pe săptămână și bufete tematice în restaurantele All Inclusive.

Restaurantul principal de la Flamingo Grand Hotel & SPA 5* oferă 7 cine diferite – o varietate de 7 bucătării internaționale. Restaurantul Hotelului Maritim Paradise Blue 5* vă va oferi 2 cine tematice și 5 bufete tematice. Un nou meniu à la carte vă va ispiti la restaurantul Mongolfier.

COMANDAȚI ALIMENTE GUSTOASE DIECT ÎN CAMERA DUMNEAVOASTRĂ: Din vara anului 2021 veți putea comanda tentațiile culinare preferate de la anumite restaurante A La Carte din satul de vacanță cu livrare în cameră.

Oaspeții hotelului Ralitsa Aquaclub 4* și Ralitsa Superior 4* vor avea ocazia să folosească Mehana Ralitsa în programul lor Dine Around (cu minimum 5 nopți pe tot parcursul sezonului).

Oaspeții hotelului Vita Park 3* vor avea ocazia să folosească Mehana Ralitsa în programul lor Dine Around (cu minimum 7 nopți pe tot parcursul sezonului).

Restaurantul italian Celebrita vă va surprinde plăcut cu un nou meniu și o pizza italiană top de la cuptor. Un nou meniu vă va aștepta în restaurantul Tex Mex.


Băuturi bogate și răcoritoare pentru o vacanță de neuitat

De ce să nu începeți ziua cu suc 100% – măr, cireș sau pere, produse din grădinile din Albena și o ceașcă parfumată de espresso de înaltă calitate. Toate acestea in timp ce te bucuri de briza dimineții.

Noul meniu de cocktailuri în barurile de la Maritim Hotel Paradise Blue 5 * și Flamingo Grand Hotel & SPA 5 * vă va oferi un gust de vară, proaspăt și sănătos.

Iar rezervarea în Kaliakra Beach 4 * vă va oferi oportunitatea pentru meniul de cocktailuri Ultra All Inclusive și o gamă largă de băuturi alcoolice importate și bulgare.

Vă vom surprinde cu ceva de mult așteptat! Pentru prima dată în barurile din Albena și în hotelurile All Inclusive oaspetilor li se va oferi producție proprie de coniac bulgar din grădinile din Albena (struguri, cireșe, prune) – calitate înaltă garantată, cu gust blând și aromă incredibilă.

Pentru hotelurile Gergana și Kaliakra Beach se va oferi vin alb Geranea (inclus în pachetul All Inclusive) – producție proprie din podgoriile din Albena. Oaspeții vor putea alege între Sauvignon Blanc, Muscat, Viognier, Coupage.

Toate celelalte All Inclusive vor fi oferite în vrac vin alb  Geranea, producție proprie din podgoriile din Albena.


Cel mai bun sat de vacanță pentru familiile cu copii și distracție nesfârșită pentru cei mai tineri și cei mai importanți oaspeți

Nu numai pentru cel mai tânăr și favorit invitat al Albenei, ci și pentru cei tineri la inimă, garantăm distracții nesfârșite în apă cu Aquapamia Aquapark, care se află în TOP 8 parcuri acvatice din Europa, conform Tripadvisor. Accesul gratuit la Aquamania este inclus în prețul cazării în anumite hoteluri.

În toate hotelurile sunt oferite numeroase atracții acvatice, împărțite în grupuri pentru bebeluși, copii, tineri și adulți, atracții pentru copii, piscină pentru copii și mini cluburi de joacă. Diverse petreceri pentru copii, program de seară pentru copii, sport divers și program de animație.

Grădina zoologică pentru mângâiere; zone libere pentru mersul pe jos fără trafic auto, astfel încât copiii dvs. să se poată juca fără griji.


Sport – agrement sau profesionist

Unul dintre motivele bune pentru care merită să fii din nou alaturi de noi în această vară este oportunitatea uriașă pentru sport, atât de agrement, cât și profesionist. Albena are în total 22 de terenuri de tenis în stațiune, sporturi pe plajă – de la volei la golf, echitație, 5 stadioane de fotbal, sală multifuncțională, precum și multe sporturi nautice, yoga, hochei pe câmp, petanque și multe altele.

Anul acesta vor fi lansate noi școli sportive, cu accent pe cei mai tineri. Antrenorii profesioniști vor fi disponibili în școlile sportive pentru toate vârstele. Vor fi antrenamente individuale și de grup în școala de înot pentru copii, școala de fotbal – pentru începători și avansați – și școala de volei pe plajă pentru copii și adulți cu antrenori profesioniști din Germania.

Sports Around este programul care va permite oaspeților stațiunii să utilizeze întreaga infrastructură sportivă a satului de vacanță. Oaspeții nu se limitează doar la activitățile care se desfășoară lângă hotelul lor. Ei pot participa la activități sportive ale oricărui hotel oferit de animatori, cum ar fi aerobic, stretching, step aerobic, zumba, body fit și multe altele; 5 facilități pentru crossfit și sporturi în aer liber.


Cultură, evenimente și divertisment

Ce motiv mai bun decât un program cultural de 7 zile care include concerte de seară pe scena de vară de sub stele, cu artiști consacrați naționali și internaționali? Bucurați-vă de petrecerile pe plajă din Albena, precum și de dansurile naționale și internaționale și serile tematice, cum ar fi seara bulgară, seara balcanică în restaurantele în aer liber și altele. Așteptați nenumărate surprize pentru ziua de naștere a Albenei


Programe medicale și SPA & Wellness cu ajutorul resurselor naturale

Unul dintre cele mai bune motive pentru a alege Albena ca destinație preferată în acest an este oportunitățile excelente pentru turism medical, spa și wellness. Scoateți tot ce este mai bun din resursele naturale bogate. Veți găsi oferte de înaltă calitate în centrul medical SPA Medica Albena – licențiat de Ministerul Sănătății al Republicii Bulgaria și ESPA. Programe în domeniile balneoterapie și hidroterapie, kinetoterapie, terapie cu nămol, electroterapie, fitoterapie, masaje, capsulă de oxigen. Accentul principal al programelor noastre este abordarea holistică și combinația de factori naturali pe care îi avem ca apă minerală din sursa proprie, noroi, miere, ierburi, aer curat, climatul și apa mării și medicina convențională.

Program special de reabilitare după inectarea cu COVID 19

Acesta a fost dezvoltat de o echipă de profesioniști, condus de prof. Dr. Kisyova, MD – distins cu insigna de onoare a comunității de pneumologie, șef de lungă durată al Departamentului de boli pulmonare de la MU Varna, specialist în medicină internă, boli pulmonare și alergologie clinică, dr. Rumyana Malcheva, pneumolog de frunte în echipa Departamentului de Medicină Internă de la Spitalul din Balcic, dr. Ognyan Softov expert cu peste 35 de ani de experiență în domeniile medicinei fizice și de reabilitare și dr. Encho Kalchev, MD cu peste 90 de publicații științifice, care a introdus operații endoscopice (fără sânge) în Bulgaria de Est și a introdus mai întâi principiile operației de o zi, cu recuperarea rapidă tipică și revenirea rapidă la viața de zi cu zi.

Program brevetat pentru pierderea în greutate și recuperarea echilibrului fizic al corpului – VITAL; Programe complexe de tratament împotriva bolilor artroreumatice, a bolilor aparatului locomotor, a sistemului nervos periferic, a unor boli ale pielii precum psoriazisul; Programe de wellness – anti-stres și burnout;

Trei centre SPA pe teritoriul stațiunii, oferind o varietate de proceduri SPA și wellness; Piscine interioare cu apă termală; Saună, baie de aburi, caldarium, sală, băi cu hidromasaj; O varietate de proceduri și masaje profesionale; SPA brunch.

Sănătate și Siguranță

Albena Holiday Resort are o infrastructură bine dezvoltată, o secție de poliție, o stație de pompieri și propriul spital deschis nonstop;

Sistem intern și proceduri dezvoltate împotriva răspândirii COVID; plan de acțiune pentru identificarea unui pacient; plan detaliat pentru dezinfectare și curățare;

Dezvoltat, implementat și întreținut Sistem integrat de management al calității și mediului, care îndeplinește cerințele standardelor internaționale BDS EN ISO 9001: 2015 și BDS EN ISO 14001: 2015

… și nu în ultimul rând, Albena este ușor accesibilă

Please follow and like us:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here