Compania germană Foerch investește peste 3 milioane de euro la Săcele

Compania germană Foerch investește peste 3 milioane de euro la Săcele

Primăria Municipiului Săcele a emis autorizația de construire numărul 57 din 10.05.2021 pentru executarea lucrărilor de construire depozit și birouri P+2E solicitată de S.C. Foerch S.R.L.

Noua construcție se va desfășura pe o suprafață de peste 4.000 m2, dintre care 3.000 m2 depozit  si peste 1.000 m2 birouri, săli de training și de negociere. Aceasta va fi construită după o arhitectură modernă, incluzând soluții eficiente energetic și prietenoase cu mediul, amenajarea acesteia presupunând o investiție de peste 3 milioane de euro.

În noua locație își vor desfășura activitatea cei 35 de angajati pe care Foerch îi are în prezent în depozit și birouri. În  viitor,  compania urmărește dublarea numărului de angajați pentru a susține activitatea celor peste 120 de consultanți de vânzări. Termenul de execuție preconizat este de 9 luni de zile.

Proiectul susține trendul ascendent de dezvoltare al companiei din ultimii ani și constituie un pas important în crearea unor soluții cât mai personalizate pentru partenerii noștri aflați într-o continuă dinamică.

Foerch România face parte acum din companiile de top cu vânzare directă de articole consumabile, articole de montaj şi de ancorare pentru ateliere şi industrie, cu traditie de peste 13 ani pe piața națională. În anul 2020 Foerch România a înregistrat o cifră de afaceri de 47.710.262 lei, fiind al 10-lea an consecutiv în care firma înregistrează profit. Astfel Foerch România reprezintă unul dintre angajatorii atractivi de pe piața locală.

„Ne bucurăm că începând cu anul 2016 am deblocat impasul în care se afla Municipiul Săcele care era ocolit de către investitori, iar prin deschiderea administrației săcelene către mediul de afaceri reușim să atragem investitorii la Săcele, să creștem gradul de încasare la bugetul local, iar cel mai important fapt este că se crează locuri de muncă la Săcele.Așa cum am precizat încă de la începutul mandatului de primar, mediul de afaceri va găsi mereu la Săcele sprijin și deschidere din partea administrației publice locale”, a precizat edilul Municipiului Săcele, Virgil Popa, citat de opiniasaceleana.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL