Schaeffler și-a optimizat platforma digitală medias cu funcții noi și un design nou, mai intuitiv

Schaeffler și-a optimizat platforma digitală medias cu funcții noi și un design nou, mai intuitiv
Furnizorul integrat din sectorul automotive și de industrie Schaeffler și-a optimizat platforma digitală medias (https://medias.schaeffler.com) pentru a oferi utilizatorilor și mai rapid și mai eficient informații complete.

În plus față de informațiile despre rulmenți și lagăre de alunecare, sisteme liniare, precum și soluții mecatronice, digitale și de service, noul medias oferă acum clienților Schaeffler și părților interesate acces la asistenți de selecție, instrumente de configurare și chiar acces către procesul de comandă în sine.
Ca parte a îmbunătățirii ușurinței de utilizare, platformei i-a fost adăugat, de asemenea, un sistem de navigație simplificat și un design nou și intuitiv, precum și conținut și funcții noi. Structura sa de utilizare pe trei niveluri cuprinde medias, medias Plus și medias Business și acoperă, de asemenea, diferite cerințe ale clienților. Conținutul a fost adaptat pentru fiecare țară specifică în parte și este disponibil în 11 limbi diferite.
Începeți rapid fără înregistrare: medias
Toate informațiile despre produse, soluțiile și serviciile din divizia de industrie a Schaeffler pot fi găsite aici, iar conținut nou este adăugat în mod constant. Pe lângă instrumentele de inginerie consacrate sunt disponibile și câteva opțiuni noi, inclusiv configuratorul liniar care permite proiectarea sistemelor de ghidare liniară pe baza cerințelor clienților. Toate modificările și extensiile care se fac sunt ilustrate vizual imediat, în timpul configurării.
Pentru performanțe mai mari, fără costuri: medias Plus
Medias Plus este, de asemenea, disponibil gratuit, în urma unui rapid proces de înregistrare. Utilizatorii pot salva produsele sau serviciile preferate utilizând o listă de favorite și pot solicita direct o ofertă de la partenerii de vânzări Schaeffler. Mai mult, configurațiile liniare pot fi, de asemenea, stocate și recuperate în orice moment, iar utilizatorii vor primi în scurt timp acces la documentație și videoclipuri de instruire pentru produse. 
Pentru partenerii de vânzări și clienții direcți Schaeffler: medias Business
Medias Business se adresează clienților Schaeffler existenți și oferă acces nelimitat la întreaga gamă de instrumente de consultare și informații despre produse și include o gamă și mai largă de variante de produse. În plus, față de procesul de comandă simplu și direct, medias Business include, de asemenea, numeroase opțiuni extra care facilitează procesele comerciale, cum ar fi informațiile despre prețurile la scară, disponibilitatea în timp real și o prezentare generală a comenzilor deschise.Conținutul disponibil în medias este extins succesiv. Medias devine astfel din ce în ce mai mult o platformă centrală de informații.
alt_text
În plus, față de informații cuprinzătoare despre rulmenți și subiecte legate de rulmenți, asistenți de selecție și instrumente de configurare, cum ar fi configuratorul liniar prezentat aici, clienții au acces la sistemul de comandă în platforma media online.

Imagini: Schaeffler

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL