Kronstadt Optik Brașov: Centre de excelență oftalmologice pentru adulți și copii

0
1396

De un an de zile, de la debutul pandemiei de coronavirus, aproape toată planetă este cu ochii în ecrane. Fie că acceptăm sau nu, de mai bine de un an de zile, viață s-a mutat în bună parte în online. Din cauza restricțiilor de mișcare pentru a încetini răspandirea virusului SARS-CoV-2, am devenit mai sedentari și am dezvoltat probleme cu vederea. În prezent, România nu are un program național de screening pentru problemele vizuale, iar responsabilitatea ne aparține. 

Krostandt Optik vine în ajutorul dumneavoastră cu 4 centre de excelență oftalmologice pentru adulți și copii în Brașov, unde activitatea se bazează pe pregătire profesională, aparatură modernă de diagnostic, o gamă variată de modele și prețuri, de produse de calitate, cu un stoc bogat de rame, lentile și accesorii pentru ochelari, empatie și respect pentru pacienții de toate vârstele.   

Krostadt Optik s-a născut din pasiunea de a depista afecțiuni oftalmologice la copii și adulți, de a oferi tratamente speciale de recuperare vizuală cu aparatură medicală de ultimă generație, de a oferi acuratețe și precizie, și mai ales corectitudine în diagnostic. 

Medicii oftalmologi de la Kronstadt Optik au cunoștințe de specialitate și o experiență vastă în a diagnostica, gestiona și trata întreagă gamă de afecțiuni oftalmologice atât pentru adulți cât și pentru copii. Având la dispoziție aparate și tehnologie de ultima generație, medicii oftalmologi din cadrul centrelor diagnostichează cu acuratețe o gamă largă de afecțiuni la nivelul ochilor.  

Kronstandt Optik este și un centru de recuperare vizuală, asigură pacienților consultații și screening oftalmologic, centru oftalmologic pediatric, consultații și ochelari pentru discromati. Activitatea făcută cu entuziasm și determinarea echipei a stat la bază dezvoltării continue încă din 2011. 

“ Peste 80% din români nu merg la consultațiile oftalmologice, deși peste 60% au nevoie de corecție.  Kronstadt Optik oferă un centru de recuperare vizuală, consultații și screening oftalmologic, centru oftalmologic pediatric, consultații și ochelari pentru discromati și multe alte servicii dedicate. Asigurăm montarea impecabilă a lentilelor în ramele de ochelari și rezolvăm urgentele repatiilor pe loc. “ ne transmite Directorul Administrativ Constantin Istudor. 

Puteți vizita centrele Kronstadt Optik de Luni până Sâmbătă, pe Saturn nr. 31A, Toamnei nr. 15  -, Zizinului nr. 50 și Berzei, zona Parcul Someș, online pe Facebook și Instagram @kronoptik sau pe www.kronoptik.ro . Sănătatea se vede în ochii oamenilor! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here