Soluții pentru managementul deșeurilor

0
146

Managementul deșeurilor trebuie să fie o preocupare importantă atât pentru autorități sau companii cât și pentru fiecare dintre noi, datorită impactului uriaș asupra mediului.

Depozitarea deșeurilor în gropi de gunoi nu mai reprezintă o soluție, deoarece circa trei sferturi dintre acestea ar putea să se întoarcă în circuitul economic prin reciclare.

Colectare selectivă a deșeurilor a devenit o acțiune obligatorie pentru țările din  Uniunea Europeană, urmărindu-se protejarea mediului înconjurător și realizarea unei economii fără impact asupra naturii.

Compania bucureșteană Best Tools se implică activ, în mod inovativ, în dezvoltarea managementul deșeurilor în Romania printr-o ofertă diversă de utilaje, echipamente și soluții inteligente.

„Am început acum 15 ani cu două divizii, una pentru echipamente de curățenie și o alta pentru cele de construcții. Treptat, oferta noastră s-a dezvoltat cu echipamente de cea mai bună calitate de la producători de top din întreaga lume și am devenit inclusiv producători de soluții smart în domeniul managementului deșeurilor, oferind soluții eficiente, moderne, accesibile prin programul PNRR”, explică dl. Florin Vulpe, director de vânzări al Best Tools..

Best Tools, comercializează echipamente produse de parteneri de renume, adevărați trend setteri în domeniile lor de activitate, precum KOHLER-SDMO, Bucher Municipal, Multihog, Geesinknorba Group, Energreen, Riello, Probst, Sibilia, RCM, Mastervac etc.

„Oferim suport tehnic și garanție atât pentru echipamente cât și pentru fiecare intervenție făcută. Pentru a asigura acestea, deținem 15 autolaboratoare mobile, care pot oferi service și mentenanță în întreaga țară. Clienții noștri sunt instruiți cum să opereze echipamentele noi livrate și îi ajutăm la instalarea și punerea în funcțiune a acestora”, precizează dl. Vulpe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here