CEC BANK și LIBRA INTERNET BANK finanțează Grupul Maurer cu 136 milioane de lei

CEC BANK și LIBRA INTERNET BANK finanțează Grupul Maurer cu 136 milioane de lei

CEC Bank finanțează compania Maurer Imobiliare Constanța, iar Libra Internet Bank finanțează Maurer Panoramic Cluj  și Maurer Imobiliare Mureș. Compania urmează să acceseze banii imediat, iar sumele vor fi folosite pentru susținerea strategiei de dezvoltare și expansiune a grupului.

Maurer Imobiliare reprezintă un nume cu rezonanță pe piața imobiliară din România, fiind una dintre cele mai mari companii în domeniu, care a reușit să livreze mii de locuințe în 15 ani de activitate. Valorile care stau la baza acestei companii o ajută să crească pe zi ce trece, să capete amploare și să-și consolideze tot mai bine statutul pe care și l-a conturat pe piața de profil.

Cu  o dezvoltare extrem de dinamică, dezvoltatorul imobiliar brașovean se apropie de numărul de 10.000 de apartamente, o cifră care cumulează vânzările de apartamente din cadrul proiectelor imobiliare din țară aflate sub semnătura acestui dezvoltator.

Petruț Pricop, CEO Maurer Grup: „De mai bine de 12 ani fac parte, cu mândrie, din cadrul acestui proiect de anvergură și, alături de domnul Simon Maurer, conturăm în continuare planuri mărețe de dezvoltare a companiei. Mulțumim partenerilor noștri pentru încrederea pe care ne-o oferă. Așa adăugăm o nouă filă în povestea uneia dintre cele mai de succes afaceri din România, o afacere care permite accesul la un standard de locuire modernă și un mix complex de servicii pentru un spectru larg de clienți. Ne axăm pe programe de eficiență energetică și energie verde, managementul deșeurilor și protecția mediului. Căutăm să devenim tot mai buni în ceea ce facem, să fim în permanență ancorați în tot ceea ce este nou la nivel de construcții și să implementăm cât mai multe idei inovatoare care pot aduce un plus de valoare proiectelor imobiliare pe care le derulăm. Dovadă acestui fapt sunt «Apartamentele multifuncționale», structură nouă și unică de apartamente, care integrează conceptul inovator RoomInnovation și prin care un apartament își schimbă funcționalitatea și își dublează, practic, suprafața”.

Adela Antone, COO Maurer Grup: ”Încercăm să privim dincolo de clădirile pe care le construim, iar legăturile cu clienții noștri să devină tot mai puternice chiar și după momentul recepționării apartamentelor lor. Ne focusăm toată atenția către viața din cartierele pe care le-am dezvoltat, către oamenii care însuflețesc aceste clădiri, către conceptul de ”comunitate”. Toate aceste lucruri ne diferențiază în piață și ne ajută să fim alegerea corectă pentru cei care vor să facă parte din familia Maurer. Mulțumim,  CEC Bank și Libra Internet Bank, pentru întărirea parteneriatelor deja existente”.

Laura Daniela Mihai, Director Clienti Mari CEC Bank : „În condițiile în care puțin peste 86% din fondul locativ din România este reprezentat de locuințe mai vechi de 20 de ani, proiecte precum cele desfășurate de Maurer Imobiliare contribuie la reînnoirea portofoliului rezidențial, răspunzând cererii din piață pentru locuințe moderne și eficiente energetic. Suntem parteneri ai Maurer Imobiliare , un dezvoltator de încredere în Româna, începând din 2020. Prin acest parteneriat, CEC Bank sprijină atât finanțarea lucrărilor de construcție, cât și clienții care doresc să achiziționeze apartamente – prin credite ipotecare avantajoase”.

Sorin Cerbu, Director Large Corporate, Libra Internet Bank:  „Prin finalizarea acestor două proiecte, suntem bucuroși să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a două orașe importante: Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Totodată, prin aceste finanțări acordate către Maurer Grup, ne consolidăm parteneriatul cu unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară autohtonă. Rămânem partenerul prin definiție al dezvoltatorilor imobiliari din România”.

Compania Maurer Imobiliare totalizează în momentul de față peste 1500 de angajați, din care peste 600 sunt angajați interni, iar diferența de 900 sunt angajații firmelor subcontractante, repartizați între cele 5 orașe din țară în care dezvoltăm proiecte imobiliare în prezent (Brașov, Constanța, Cluj, Mureș și Sighișoara).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL