Fără WhatsApp din 1 noiembrie 2021! Lista telefoanelor pe care nu va mai funcționa

Fără WhatsApp din 1 noiembrie 2021! Lista telefoanelor pe care nu va mai funcționa

Începând de luni, 1 noiembrie, WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite modele de telefoane. Unele dispozitive mobile nu vor mai putea folosi WhatsApp începând de astăzi, luni, 1 noiembrie, după cum a fost anunțat compania încă din septembrie anul trecut.

Nu este o problemă pentru dispozitivele care utilizează un sistem Android după versiunea 4.0.4. Adică dispozitivele cu un sistem de operare egal sau mai mic decât versiunea respectivă nu vor putea continua să utilizeze cea mai faimoasă aplicație de mesagerie instantanee din lume.

Lista telefoanelor care nu vor mai putea avea WhatsApp începând de astăzi, 1 noiembrie:

Samsung Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core, Galaxy Ace 2.

Huawei Ascend Mate, Ascend D2

Alcatel: One Touch Evo 7. ZTE: Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987, Grand Memo. 

LG Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, Enact, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD, 4X HD, Optimus F3Q. 

Sony Xperia Miro, Sony Xperia Neo L, Xperia Arc S. 

Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, Wiko Cink Five, Wiko Darknight, Lenovo A820, UMi X2, Faea F1, THL W8.

În ceea ce privește clienții Apple, iPhone-ul afectat va fi cel cu sistem de operare cu iOS 10 sau versiuni anterioare. Posesorii unui iPhone SE, a unui 6S, a unui 6S Plus sau a unui model din generațiile anterioare nu se vor putea bucura în continuare de WhatsApp. De asemenea, cei care au un telefon mobil cu un sistem de operare KaiOS 2.5.1 sau inferior, precum JioPhone sau JioPhone 2, vor fi și ei afectați de această decizie WhatsApp.

WhatsApp Messenger este o aplicație gratuită de mesagerie disponibilă pentru Android și alte smartphone-uri. WhatsApp folosește conexiunea la Internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia.

WhatsApp poate fi accesat și folosit, de asemenea, și pe calculatoare, atâta timp cât telefonul utilizatorului rămâne conectat la Internet, în timp ce este folosită aplicația pe PC. Utilizatorul are și opțiunea de a folosi WhatsApp pentru a trimite SMS-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL