LIVE Antreprenorul braşovean Marius Ovidiu Popa, la „Business & Living”

LIVE Antreprenorul braşovean Marius Ovidiu Popa, la „Business & Living”

LIVE, la emisiunea „BUSINESS & LIVING” pe canalul de Facebook şi Youtube -Televiziunea ONLINE TViBV Grupul Iubim Brașovul, alāturi de realizatorul Constantina Popa având invitat pe antreprenorul braşovean Marius Ovidiu Popa.

Plecând de la Valoarea unui om se reflecta in ceea ce poate oferi, nu în ceea ce este capabil să primească motto-ul dupā care se ghideazā invitatul nostru,putem creea business de calitate.

Sunt un om norocos din toate punctele de vedere pentru ca am o familie frumoasă, un copil minunat, prieteni calzi și sinceri, colaboratori si parteneri de incredere, tot acest cumul de factori ma indruma sa fac lucrurile care îmi plac și sa îmi aduca satisfacții atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Optimismul,corectitudinea,promtitudinea si empatia sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță. Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunț atunci când apar obstacolese prezintā in linii mari invitatul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL