VIDEO Loredana Luca a renunțat la cariera de notar ca să se dedice unei afaceri… dulci!

VIDEO Loredana Luca a renunțat la cariera de notar ca să se dedice unei afaceri… dulci!

Loredana Luca se ocupă de organizatoarea de evenimente și este cofetar/patiser. Ne povestește cum a ajuns în acest domeniu, în emisiunea „Business & Living”, transmisă pe canalul de Facebook şi Youtube -Televiziunea ONLINE TViBV, moderată de Constantina Popa

Am intrat in câmpul muncii la vârsta de 19 ani, fiind proaspăta absolventa a Facultății de Drept din Brașov. Cariera a durat doar 3 ani in cauza spațiului, în care simțeam că nu sunt potrivita pentru acel job. Nici pentru Facultatea de Drept nu eram potrivita, dar la îndrumarea tatălui meu, care și-a dorit acest lucru, am intrat in acest domeniu. Ajunsesem in punctul in care plecam plângând de la birou zilnic și asta din cauza faptului că îmi era teama sa nu îmi dezamăgesc părintii. Visul lor era sa devin notar, însa problema era faptul că era visul lor, nu al meu.

Într-un final mi-am luat inima în dinți și i-am spus că renunț, iar după ce a trecut peste dezamăgire, mi-am continuat cariera la firma tatălui meu, unde am activat în marketing și vânzări, timp de 4 ani. A urmat o pauza de 3 ani. Am rămas însărcinata, iar toți acești ani au fost dedicați exclusiv fiicei mele.

Următoarea etapa a constat într-o colaborare cu un SPA din Poiana Brașov unde ma ocupam de la imaginea lui pana la clienți si promovare. Ajunsesem să cedez și acolo după 4 ani, pentru că am refuzat să ma las manipulata și mi-am păstrat principiile.

După toate aceste etape mi-am reamintit faptul că aveam o mare pasiune pentru prăjituri, să le pregătesc dar să le și mănânc. Totul a început dintr-o ambiție și anume să fiu capabila să ii fac tortul de 6 ani fetitei mele. Totul a venit treptat, dar într-un ritm foarte alert, iar astăazi fac singura totul. Tortul, decorurile, prăjiturile pentru Candy Bar, aranjamentele sălii, trusouri și tot ce ținea de evenimente. In acest moment sunt împlinita, fericita și simt că mi-am găsit locul!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL