Antreprenor roman în Elveția, despre oportunitate și provocare

Antreprenor roman în Elveția, despre oportunitate și provocare

Se spune că, dacă reușești in afaceri in Romania, poti reusi oriunde, pentru că mediul de afaceri romanesc este birocratic, lent, imprevizibil, cu un sistem bancar scump si orientat spre inlantuirea clientilor, nu spre dezvoltarea lor.

Cert este că, în cei (doar) 32 ani de antreprenoriat, înveți multe, gresesti, dar ai si sansa de a sari niste etape prin care au trecut altii inaintea ta.

Despre particularitatile mediului de afaceri romanesc si a celui elvetian (aflat in spatiul non-UE), despre modul de adaptare al unui antreprenor roman la sistemul elvetian de lucru pot afla cei care vor participa la o noua editie a ProAfaceri Romania Club folosind platforma online Zoom.

Invitat este Adrian Moraru, antreprenor roman stabilit in Elvetia, initiator al Clubului antreprenorilor romani din Elvetia, un membru activ al retelei RePatriot – o comunitate constituită ca o platformă de inspirație, consiliere și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. De asemenea, este unul dintre cei mai activi membri ai Casei Romanilor din Elvetia, cea mai de succes platforma de informare a comunitatii.

Repatriot construieste instrumente de sprijin, oferim consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizăm forţe instituţionale importante alături de antreprenori, personalităţi şi societatea civilă.

Cu acest prilej se vor prezenta detalii despre Clubul Antreprenorilor Romani din Elvetia un club care se va implica în proiecte ale comunității românești din Elveția și va sprijini unele start up-uri, fie prin granturi fie prin promovare. Detalii aici.

De asemenea, se va prezenta colaborarea dintre acest club de afaceri si ProAfaceri Romania, precum si detalii despre un eveniment de afaceri ce va avea loc in Elvetia in data de 2 aprilie 2022.

Intalnirea ProAfaceri Romania Club va avea loc in data de 24 februarie 2022, incepand cu ora 18,30 pe platforma Zoom. Link de participare aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL