Cea mai modernă clinică de dermatologie laser din Transilvania împlinește 4 ani. Skin Laser Clinic reprezintă un etalon și o mândrie pentru Brașov (P)

Cea mai modernă clinică de dermatologie laser din Transilvania împlinește 4 ani. Skin Laser Clinic reprezintă un etalon și o mândrie pentru Brașov (P)

Peste 7.000 de cazuri tratate cu succes, în 4 ani de activitate. Așa s-ar putea rezuma povestea clinicii care a pus Brașovul pe harta furnizorilor de servicii medicale de top, în dermatologia laser.

4 de ani de activitate într-un sector al pieței extrem de competitiv, în poziția de lider detașat, demonstrează că Skin Laser Clinic practică medicina cu responsabilitate și cu respect pentru calitatea serviciilor oferite pacienților. Pe 22 martie, în ziua în care împlinim 4 ani, oferim 26% discount la orice serviciu în clinica noastră”, a spus dr. Cătălin Șeitan, managerul clinicii.

Skin Laser Clinic este cea mai modernă clinică de profil, dotată cu aparatura performantă, operată de o echipă de medicii cu experiență și traininguri internaționale.

Doar aici se poate găsi în Brașov aparatura medicală a celor mai mari lideri de piață în domeniul medical: CANDELA sau INMODE, cum ar fi echipamentul Morpheus8, Laserul Vbeam, Frax Pro, CO2 fracționat sau Gentle Max Pro.

Cu ajutorul experienței și a aparaturii aprobate FDA de care dispunem tratăm cu succes o paletă largă de patologii, de la acnee, rozacee, multiple leziuni și malformații vasculare, până la petele pigmentare sau cicatrici. Tratamentele anti-aging pe care le oferim pacienților sunt nedureroase si non-invazive, asigură rezultate rapide și vizibile încă de la prima sedință”. – dr. Luminița Decean, directorul medical al clinicii.

La împlinirea a 4 ani de funcționare, pe data de 22 martie, Skin Laser Clinic oferă un cadou foarte râvnit: 26% discount la orice serviciu achiziționat.

Skin Laser Clinic tratăm cu succes afecțiunile pielii și semnele îmbătrânirii.

  1. O clinica facuta din bani romanilor , clanul PSD , Dumnezeu e mare domnul Seitan

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL