Curs NLP Practitioner Brașov, un manual pentru creierul tău, un manual pentru tot restul vieții

Curs NLP Practitioner Brașov, un manual pentru creierul tău, un manual pentru tot restul vieții

Începe cursul NLP Practitioner la Brașov, în weekendul 24-26 iunie. Acesta este primul modul din şapte, din cadrul unui curs întins pe parcursul a 21 de zile. Cursul de Programare Neuro-Lingvistică se adresează celor care doresc să lucreze cu sinele şi să îşi creeze aliaţi în rândul proprilor emoţii, minţi şi comportamente, cat şi celor care vor să se elibereze de barierele autoimpuse.

Experţii în Programarea Neuro-Lingvistică susţin că problemele de adaptare şi de disconfort faţă de propria persoană pot fi rezolvate pentru totdeauna, independent de practicile cotidiene sau de situaţiile imprevizibile, în numai 146 de ore, graţie unui curs special, întins pe parcursul a şapte luni de zile, cu câte un modul teoretic şi practic, predat şi asimilat în fiecare lună.

Vârsta cursanţilor nu reprezintă un reper, ci doar misiunea şi motivaţia din spatele unei asemenea alegeri, care ajunge să îi facă pe aceştia să recunoască procesele aflate la nivelul inconştientului, ce pot fi modificate imediat, în urma instruirii practice din cadrul atelierelor. Formarea NLP Practitioner îi oferă cursantului instrumentele funcţionale pentru controlul suprem asupra mentalității, emoțiilor și ale comportamentelor sale, necesare atât în plan personal, cât şi profesional.

Cursul NLP aduce informaţii asupra autocontrolului, independent de decorul şi de elementele externe, oferă perspective clare, tehnici și abilități pentru a atinge atât obiectivele personale şi cele legate de dezvoltarea carierei. Specialiştii văd în cursul de NLP Practitioner un manual de funcţionare al creierului, care ajută la programarea acestuia, la depăsirea blocajelor, a anxietăţilor şi a practicilor cu un caracter rezidual, fiind un reper fără termen de valabilitate, funcţional pe tot parcursul existenţei.

După sute de mii de ani de evoluţie, oamenii se confruntă cu unul dintre cele mai dure teste ale supravieţuirii, din toate timpurile. Într-un ambalaj modern, trăim o veritabilă lege a junglei, în care doar cele mai puternice şi adaptabile exemplare se menţin pe linia de plutire şi evoluează, în timp ce majoritatea îşi irosesc potenţialul şi energia vitală în faţa provocărilor cotidiene şi ale piedicilor autoimpuse. Nu ne raportăm la prădători naturali în lanţul trofic, pentru că nu avem nevoie de ei – ştim să ne autosabotăm şi fără intervenţia altor specii. În oglindă regăsim singurele blocaje în calea propriei dezvoltări. Se manifestă, cel mai adesea, sub forma neîncrederii în sine, a anxietăţilor, a instabilităţii sau a dependenţei de oameni, lucruri, substanţe şi emoţii. Răspunsul la încercarea de a ne depăşi blocajele se află chiar în noi, sau în modelele de oameni pe care îi alegem, odată ce ne realizăm menirea, puterea constructivă şi de manifestare”, susţine Mihai Vasilescu, Master Trainer NLP & Lifestyle Coach, cu o experienţă de peste 14 ani ca profesor.

Prima sesiune a evenimentului condus de Mihai Vasilescu se desfăşoară în weekendul 24-26 iunie, în cadrul Reveal Center, situat în Braşov, pe strada Gheorghe Şincai nr. 4. Înscrierile se pot face la adresa de email office@minemotions.com sau la numărul de telefon 0741772885. Valoarea intregul curs de 7 module, este de 4200 de RON.

Mai multe detalii legate de module, de cursuri, de specialişti, sau de concept pot fi consultate pe siteul www.minemotions.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL