Dinu Mazilu, director zonal retail BCR, explică de ce Brașovul atrage investiții

Dinu Mazilu, director zonal retail BCR, explică de ce Brașovul atrage investiții

Mediul de afaceri din Brașov arată bine în sensul că este un centru cu o bună tradiție de educație universitară tehnică, spune Dinu Mazilu, director zonal retail BCR.

Acesta consideră că Brașovul atrage pe partea de investiții, dar și pentru că aici costul de trai este mai accesibil decât în București sau Cluj. Ca salarii, Brașovul este în urma altor orașe din România. Dar acesta poate fi un avantaj pentru investitori.

„Mediul economic din Brașov arată bine. Dar ar ar putea să arate și mai bine din perspectiva numărului de antreprenori. Dar aici este și rolul nostru de a stimula creșterea acestui număr. Și aici probabil că intervine și rolul nostru de a oferi educație antreprenorială. Vedem multe firme bancabile cu situație financiară solidă și care sunt dispuse să crească. Noi încercăm să ne poziționăm ca furnizor de educație antreprenorială prin diverse instrumente cât mai la îndemână, pentru că asta vor oamenii: soluții simple și la îndemână”, a declarat Dinu Mazilu, la Forbes Best Cities for Business – Brașov 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL