Dacia Duster Mat Edition poate fi comandată online începând de astăzi

Dacia Duster Mat Edition poate fi comandată online începând de astăzi

Dacia deschide comenzile pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Intitulată Mat Edition și prezentată în premieră mondială în luna octombrie la Salonul Auto de la Paris, aceasta poate fi comandată în România exclusiv online.

Dacia Duster Mat Edition se remarcă prin culoarea mată Comet Gray, care conferă modelului un aspect elegant distinctiv.

Pentru contrast, jantele din aliaj de 17 inch, antena și carcasele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în negru lucios, subliniind și mai mult personalitatea acestei versiuni.

Duster Mat Edition este complet echipat și dispune, printre altele, de climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8 inch compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi-view și card „mâini libere”. Seria limitată este echipată cu propulsorul TCe de 150 CP, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj, EDC.

Prezentarea modelului este realizată într-un mod inedit, exclusiv online, prin intermediul unor transmisiuni în direct care se vor desfășura în data de 31 ianuarie 2023, la orele 10:00, 15:00 și 19:00 pe pagina de Facebook Dacia Romania și pe canalul de YouTube al mărcii.

Simultan, cele 70 de unități Duster Mat Edition disponibile în România se vor regăsi pentru comandă pe platforma de e-commerce Dacia România.

Conform oficialilor Dacia, prețul ediției de colecție Duster Mat Edition este de 25.400 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL