Încuietorile smart: 5 caracteristici importante, de care probabil nu știai

Odată cu dezvoltarea rapidă a automatizării și a caselor inteligente, este important să descoperim și să integrăm tehnologia în stilul nostru de viață de zi cu zi.

Încuietorile digitale ne oferă confort, fără a mai avea nevoie de cheie pentru a ne descuia ușa casei. 

Multor persoane li se întâmplă să se trezească la jumătatea orașului, întrebându-se dacă și-au amintit sau nu să încuie ușa de la intrare, să închidă ferestrele, și așa mai departe. 

Folosind un sistem de control acces ușă, adăugăm simplitate stilului nostru de viață și creștem implicit securitatea căminului.  Așadar, nu este surprinzător faptul că gadgetul inteligent și elegant al momentului este încuietoarea inteligentă, care le permite proprietarilor de case să controleze, să monitorizeze și să-și securizeze ușa de la distanță, folosind doar smartphone-ul.

În rândurile ce urmează, vă vom dezvălui 5 caracteristici foarte interesante ale yalelor automatizate, care cu siguranță vă vor trezi curiozitatea.

C:\Users\Lenovo\Downloads\dugte.png

Ce este o încuietoare inteligentă?

O yală smart este o modalitate de a actualiza broasca ușii cu tehnologia necesară, pentru a permite funcționalitatea inteligentă. Adăugarea unei încuietori inteligente le permite proprietarilor de case să-și monitorizeze și să-și controleze încuietoarea ușii de oriunde și oricând, simplu și confortabil.

Cum funcționează o yală electrică?

Deși există deja o gamă largă de încuietori inteligente pe piață, sunt trei moduri principale prin care încuietorile inteligente își oferă funcționalitatea – prin coduri PIN, Bluetooth și conexiune Wi-Fi. 

Tipul de sistem pentru care optați este adesea dictat de tipul ușii, configurația curentă (adică dacă aveți deja acces la Wi-Fi), nevoile, cerințele și preferințele dumneavoastră.

După cum am spus și mai sus, încuietorile inteligente au o serie de beneficii care le fac un plus excelent pentru o casă inteligentă în continuă dezvoltare. Dar pentru a nu pierde niciuna dintre caracteristicile cheie pe care acest sistem vi le oferă, iată de ce vă sugerăm să investiți într-o yală inteligentă:

  1. Oferă un plus de siguranță

Încuietorile inteligente de înaltă calitate oferă posibilitatea de a arăta exact ce se întâmplă în dreptul și în jurul ușii dumneavoastră din față, pentru a vă asigura că puteți monitoriza cine vine și cine pleacă de acasă, totul de la distanță, ușor și convenabil.

  1. Notificări imediate

Încuietorile smart oferă, de asemenea, confort și monitorizare sporită prin capacitatea lor de a trimite utilizatorilor notificări instantanee prin intermediul smartphone-ului lor. Dacă ușa este descuiată în mod neașteptat, încuietorile inteligente vor semnala imediat acest lucru proprietarului, fapt ce îl va asigura că este întotdeauna cu un pas înainte, pentru siguranța casei.

  1. Control de la distanță

Deși acest lucru este posibil în principal pentru cei care au acces la o încuietoare inteligentă controlată prin Wi-Fi, abilitatea de a controla dispozitivul inteligent de la distanță oferă marele avantaj de a verifica cine vine și pleacă, pentru a acorda chei de la distanță pentru familie, prieteni și cunoștințe de încredere.

  1. Personalizare 

Posibilitatea de a alege dintr-o serie de mecanisme de intrare înseamnă că proprietarii pot alege metoda preferată pentru a se potrivi stilului lor de viață. Fie că este vorba despre adăugarea unei etichete la brelocul dumneavoastră de chei, a unui card în portofel sau în poșetă, ori pur și simplu să profitați la maximum de o aplicație pentru smartphone, încuietorile inteligente oferă personalizare și confort sporite.

O yală smart va deschide automat ușa de la intrare când vă apropiați de ea, sau vă va permite să creați chei mobile pentru vizitatorii casei dumneavoastră de la distanță, oferind astfel un confort sporit.

Încuietorile inteligente ajută la îmbunătățirea securității ușilor, eliminând îngrijorarea pierderii cheilor. Iar în privința celor care se tem pentru securitatea casei smart, fiind conectată la internet și prin urmare, putând fi supusă unor atacuri cibernetice, vă asigurăm că o încuietoare de calitate, precum electro yala de la URMET, este un accesoriu sigur, făcând parte dintr-un sistem bine pus la punct. Acest sistem este supus unei game de teste de către profesioniștii din industrie, pentru a se asigura că încuietorile lor inteligente și alte produse smart, pot proteja împotriva unei game de atacuri online sofisticate.

  1. Securitate sporităC:\Users\Lenovo\Downloads\Electro_Yala_Inward_MIWI_MWZEH1079_ma00.jpg

Așadar, indiferent că locuiți într-o casă contemporană, într-o căsuță tradițională de țară, sau chiar într-un apartament ultramodern, există o încuietoare inteligentă care se poate potrivi cu schema de design interior dorită. Pentru a vă alege varianta potrivită și a obține consiliere de la specialiști, vă sugerăm să consultați site-ul Urmet, producător de top în domeniul interfoniei, sistemelor antiincendiu și nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL