Toate benzinăriile Petrom vor avea magazine Auchan până la finalul anului

Toate benzinăriile Petrom vor avea magazine Auchan până la finalul anului

Parteneriatul dintre Petrom și Auchan se va derula accelerat astfel că în toate benzinăriile Petrom vor fi magazine de proximitate MyAuchan până la finalul acestui an, cu un an mai devreme decât planurile inițiale.

“În segmentul Rafinare și Marketing, în cadrul parteneriatului cu Auchan, plănuim să avem magazine MyAuchan în toate cele 400 de stații de distribuție marca Petrom, până la finalul anului, devansând cu un an planul inițial”, scrie în raportul anual al Petrom, publicat recent.

Cooperarea dintre Petrom și Auchan Retail România a început în anul 2017 cu o fază-pilot în care au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în stații de distribuție marca Petrom, atât din zone urbane, cât și în zone rurale din România. În acea fază, s-a urmărit testarea modelului de afaceri și evaluarea potențialului acestei colaborări, după cum a anunțat atunci compania petrolieră.

Programul a continuat, așa că, la finalul lui 2019 erau deschise magazine MyAuchan în 19 benzinării Petrom iar la finalul anului trecut, se ajunsese la 275 de benzinării Petrom cu astfel de magazine.

La finalul lui 2022, rețeaua de benzinării operată în România cuprindea 393 de stații Petrom și 162 de stații OMV.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL