Cel mai mare eveniment de antreprenoriat din lume s-a organizat și la Brașov

Cel mai mare eveniment de antreprenoriat din lume s-a organizat și la Brașov

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 50 de țări, iar ProAfaceri Romania a organizat cel mai mare eveniment de antreprenoriat din lume la Brasov.

La sediul CCI Brasov a avut loc o reuniune care a adus la un loc antreprenori, finantatori, administratie publica, dar si persoane interesate sa invete despre ce inseamna antreprenoriatul.

Detalii aici: https://startupeuropeweek.eu/events/sew-brasov/

SEW a atras peste 200.000 antreprenori la evenimentele de pana acum si a impactat indirect milioane de antreprenori in intreaga lume. Multe povesti de succes antreprenorial s-au nascut sub umbrela SEW in toata lumea.

La eveniment au adus un cuvant de bun-venit si gazda evenimentului, dl Silviu Costea – presedinte CCI Brasov si a prezentat oportunitatile de dezvoltare a afacerilor in judetul Brasov, dar si serviciile gratuite oferite de catre Centrul Enterprise European Network operat de catre CCI Brasov.

Sub titlul „Afacerile romanesti – între start-up și internaționalizare. Finanțare și piață”, participantii au avut tematici generoase pe care sa le urmareasca:

  • prezentare SEW – Peligrad Sorin – presedinte ProAfaceri Romania. Istoria SEW, viziunea SEW, proiecte de succes nascute sub umbrela SEW
  • prezentare finantari europene pentru afaceri: Raluca Baghiu – antreprenor, consultant si expert atragere fonduri europene First Jobs School. Prezentare axa scale-up 1.4.2. pentru startupuri si microintreprinderi https://www.regiocentru.ro/actiuni/1-4-2-scale-up-pentru-start-up-uri-si-microintreprinderi/
  • prezentare solutii de finantare si digitalizare afaceri dezvoltate de BCR – Marian Gavenea – director Grup Retail BCR
  • prezentare Grupul de Initiativa Junior Chamber International JCI Brasov – presedinte Mircea Chirila. Istoria JCI, oportunitatile de dezvoltare a tinerilor leaderi in Brasov si Romania. Conectarea cu reteaua de circa 200.000 antreprenori si experti la nivel mondial din reteaua JCI
  • business coaching – George Nedelcu: dezvoltarea excelentei in antreprenoriat si a mentalitatii de antreprenor de succes.
  • business networking

Numerosi participanti din Brasov, Sf Gheorghe, Tg Mures, Ploiesti si chiar Bucuresti au participat la eveniment, atrasi de diversitatea temelor si consistenta prezentarilor din cadrul evenimentului.

De asemenea, numeroase interventii ale participantilor cu informatii despre experiente proprii sau si-au prezentat ideile de afaceri pentru care isi doresc finantari. In final, la sesiunea de business networking participantii au realizat conexiuni valoroase.

Organizator: Asociatia ProAfaceri & Arena Ursilor
Parteneri institutionali: Camera de Comert si Industrie Brasov, AMB – Agentia Metropolitana Brasov, CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri, Incubatorul Tehnologic si de Afaceri – Universitatea Transilvania din Brasov

Parteneri: Coson Media, Impact Events, BCR, Termene.ro, fonduri-structurale.ro, Institutul pentru Excelenta in Antreprenoriat, First Jobs School, Teligenta SRL, Supravietuire Inteligenta, Renova SRL, GI JCI Brasov, Kronstadt Media, LGL Consulting, georgenedelcu.ro, Yogabi, crama Vinul Dragonului, ssm.ro, conferințe.ro, Alpin Holding LLC, Asociația Brasovul Altfel, Techwise Pitesti, ssm.ro, OFA UGIR Brasov, Creativa, Consultia, Kover Property Management, Focus Gym, 4 Career, Learn & Go, Loop Operations.

Parteneri media: Impact Events, Coson Tv, ekronomica.ro, newsbv.ro, economistul.ro, Transilvania Expres, Transilvania Business, Economistul.ro, România Durabila.ro, ClubEconomic.ro, StartupCafe.ro, BiziLive.tv, Sender Media, conferinte.ro

Asociatia ProAfaceri construieste o comunitate de afaceri prospera, organizeaza Clubul ProAfaceri, proiectul de pre-accelerare afaceri Arena Ursilor, organizeaza misiuni economice internationale si conecteaza organizatii, comunitati, resurse antreprenoriale.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL