Copiii Curcubeului Afterschool vă susțin în a face față noului an școlar

Copiii Curcubeului Afterschool vă susțin în a face față noului an școlar

Pandemia ne schimbă decorul, însă nu și obiceiurile! Ne izolăm în fața virusului, însă nu și în fața dezvoltării minții, trupului și sufletului. Copiii Curcubeului știu deja că la capătul oricărei furtuni apare un curcubeu. Al speranței, al încrederii și al zâmbetelor. Chiar și în izolare, nu putem rămâne singuri, pentru că alături de noi sunt supereroii, personajele de poveste și tărâmurile de basm. Pentru început, trebuie doar să scoatem la iveală ceea ce mintea și imaginația noastră a clădit odată cu fiecare experiență magică a copilăriei. Cum facem asta? Lăsam spiritul să se exprime. Prin muzică, desen, joc și culoare, într-o horă a bucuriei și a tuturor simțurilor.

Am lăsat deja în urmă noi și noi opere de artă? Înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Dacă am eliberat mintea, facem același lucru și cu organismul. Ne îmbrăcăm gros și dăm o fugă prin natură, unde ne așteaptă culorile toamnei, alături de aerul curat și rece. Recunoștința corpului se va simți în fiecare mușchi, dar și la nivelul plămânilor.
Joacă, joacă și iar joacă! Iar acolo unde mai rămâne timp, ne mai jucăm puțin. Pentru că unde este fericire, corpul și mintea sunt sănătoase. Ne hrănim bine și ne odihnim, pentru că urmează o nouă zi. Una în care pandemia ne va oferi șansa de a scoate la iveală artistul și sportivul din noi.


Copiii Curcubeului Afterschool
 vă susține în a oferi o pregătire potrivită fiecăruia dintre elevi, cu încrederea că vor face față noului an școlar și provocărilor ce urmează. O atmosferă de studiu potrivită, completată cu zâmbete, atenție, creativitate și încurajare, online sau fizic. 😀

Pentru detalii și înscrieri puteți scrie un email pe adresa copiiicurcubeului7@gmail.com, la ☎️0740 303 882 sau prin mesaj pe Facebook @copiiicurcubeului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL