Chinezii de la Tik-Tok joacă tare. Ce vor introduce

Chinezii de la Tik-Tok joacă tare. Ce vor introduce

Serviciul chinez de social media TikTok intenționează să adauge chat-uri de grup în aplicația sa, au anunțat reprezentanții companiei. Această nouă funcție ar putea apărea anul acesta.

Capacitatea de a schimba mesaje în chat-urile de grup face parte din planul companiei-mamă ByteDance de a transforma Tik-Tok într-o „aplicație pentru interacțiune socială”, a declarat una dintre sursele Reuters. Chat-urile de grup funcționează deja în versiunea chineză a TikTok – Douyin.

Compania se așteaptă ca discuțiile de grup să ajute la menținerea atenției utilizatorilor în cadrul programului mai mult timp. Noua funcție va permite, de asemenea, bloggerilor cunoscuți să comunice direct cu abonații lor. Sursele agenției de știri au declarat că este posibil ca discuțiile de grup să fie necriptate.

Reuters notează că abilitatea de a comunica direct în cadrul TikTok va permite ByteDance să concureze cu Facebook și cu alte rețele sociale majore.

ByteDance a planificat să introducă discuții de grup în TikTok încă de anul trecut, dar planurile au fost zădărnicite de încercările lui Donald Trump de a bloca accesul în SUA din cauza temerilor autorităților americane cu privire la datele personale ale americanilor, pe care serviciul, în opinia sa, le transmite către guvernul chinez.

Odată cu noua administrație Biden, vânzarea forțată a diviziei americane TikTok către Oracle și Walmart a fost suspendată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

CITEȘTE ȘI: TikTok Takeover sau de ce să îți promovezi produsul pe TikTok

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL