Hyundai va lansa o nouă generație Santa Fe în februarie

Hyundai va lansa o nouă generație Santa Fe în februarie

Grupul Hyundai a anunțat că a patra generație a SUV-ului Santa Fe va fi lansată luna viitoare.

Cu noi caracteristici menite să crească nivelurile de siguranţă şi confort, a patra generaţie a SUV-ului Hyundai Santa Fe va avea premiera mondială în luna februarie a acestui an, cu câteva săptămâni înainte de prezentarea care va avea loc la expoziţia auto de la Geneva din luna martie.

Popularul SUV este cel mai longeviv model Hyundai de pe piaţa europeană. Încă de la lansarea din 2001 el a avut o contribuţie relevantă la vânzările de 1,2 milioane de unităţi în Europa, o treime din vânzările înregistrate de Hyundai în segment, în această perioadă.

„Santa Fe este unul dintre cele mai importante autovehicule ale gamei noastre. În România modelul va fi disponibil pentru comercializare în acelaşi timp cu toate pieţele europene”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto România.

La finalul anului trecut, în gama Hyundai a intrat şi modelul Kona, SUV cu un design avangardist şi echipamente de top conceput pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu un stil de viaţă dinamic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

EDITORIAL